Ήταν όλοι νικητές στo "Run Greece Ηράκλειο"

Σπορ
Ήταν όλοι νικητές στo "Run Greece Ηράκλειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα...

Mε τη συμμετοχή 3.018 αθλητών και πολιτών, και το φετινό «Run Greece Ηράκλειο», αναδείχθηκε ως το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός της πόλης!

Η πλατεία Ελευθερίας και οι κεντρικοί δρόμοι του Ηρακλείου, την Κυριακή 2 Απριλίου και για τρεις ώρες, υποδέχτηκαν χιλιάδες συμμετέχοντες, οι οποίοι απόλαυσαν τη συμμετοχή τους και είδαν το ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου με μια άλλη ματιά …

Σε αυτήν την εκδήλωση «συμμετοχής, ψυχαγωγίας και άθλησης» ήταν όλοι εκεί και ήταν όλοι νικητές. Δρομείς, κριτές, εθελοντές, θεατές, χορηγοί, υποστηρικτές, συνεργάτες, υπηρεσίες και διοργανωτές - συνδιοργανωτές.

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, μετά την αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του αγώνα « Run Geece Ηράκλειο», ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο, εθελοντές, υποστηρικτές και χορηγούς.

Καθοριστικής σημασίας για τη διεξαγωγή και την επιτυχία του πολυπληθέστερου αγώνα ήταν η παρουσία των τοπικών χορηγών: «Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης», «Minoan Lines», «Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων Κρήτης» και του κεντρικού χορηγού «ERGO Ασφαλιστική», καθώς και η συνεργασία με το Πανελλήνιο αθλητικό σωματείο γυναικών «Καλλιπάτειρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News