Ξεκάθαρο το μήνυμα της συνέντευξης Πομάσκι στην ΚΡΗΤΗ TV: Άλλα έργα είχαν προτεραιότητα στην Κρήτη...

Απόψεις
Ξεκάθαρο το μήνυμα της συνέντευξης Πομάσκι στην ΚΡΗΤΗ TV: Άλλα έργα είχαν προτεραιότητα στην Κρήτη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο...λιανά δεν θα μπορούσε να τα κάνει ο άνθρωπος! Όσα μας είπε ο Γιώργος Πομάσκι στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην ΚΡΗΤΗ TV δείχνει ότι...άλλα έργα είχαν προτεραιότητα για την Κρήτη και όχι τα έργα στον Καρτερό (για παράδειγμα)!

Δεν μπορεί να έχει όλη η Κρήτη...νορμάλ στάδιο (το σκέπαστρο το ξεπερνάμε) μόνο το Παγκρήτιο και να δόθηκε προτεραιότητα να γίνει έργο για...μπιτς χάντμπολ και βόλεϊ! Το έχω ξαναγράψει, σέβομαι το κάθε άθλημα! Ωστόσο πρέπει να κρίνουμε τα λαοφιλέστερα, ποια απασχολούν περισσότερο τη νεολαία μας και ποια θεωρούνται τα σημαντικότερα σε ολόκληρο τον κόσμο! "Αν υπήρχαν οι προδιαγραφές στο στάδιο στον Άγιο Νικόλαο θα ήταν συνέχεια εκεί ο Τεντόγλου και η Εθνική του Στίβου", μας είπε χθες ο Πομάσκι! Αλλά ποιος τον ακούει; Και ποιος...τον συμπαθεί στα υψηλά πατώματα του ελληνικού αθλητισμού; Τι κι αν έχει κάνει τον Τεντόγλου κορυφαίο στον κόσμο;

Αξίζει όμως να γράψουμε κάποια πράγματα και για το βόλεϊ του ΟΦΗ όπου πραγματικά ο Γιάννης Δανδάλης κάνει μεγάλο αγώνα κάθε χρόνο και βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τόσο...που αν το έκανε στο μπάσκετ (λέμε τώρα) θα είχε ομάδα στη Basket League η Κρήτη και αυτή θα ήταν ο ΟΦΗ! Αλλά φυσικά και το βόλεϊ έχει το δικό του κοινό έστω και αν το μπάσκετ φέρνει τις μεγάλες χαρές στην Ελλάδα, από το 1968 και το 1ο Ευρωπαϊκό Τρόπαιο του ελληνικού αθλητισμού που πήρε η ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο με ρεκόρ Γκινες και 80.000 κόσμο μέχρι σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News