Ο Γιώργος Πομάσκι στην ΚΡΗΤΗ TV: Η Κρήτη θα μπορούσε...να βγάλει δικό της Τεντόγλου, Νο1 η Πιλάτου, μπράβο στη Βασιλείου!

Σπορ
Ο Γιώργος Πομάσκι στην ΚΡΗΤΗ TV: Η Κρήτη θα μπορούσε...να βγάλει δικό της Τεντόγλου, Νο1 η Πιλάτου, μπράβο στη Βασιλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετά χρόνια πριν ένας νεαρός με τρομερές ικανότητες έκανε προπόνηση στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, εδώ, στην Κρήτη! Ο νεαρός έγινε άντρας και τον έμαθε ολόκληρος ο κόσμος! Ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου με προπονητή τον Γιώργο Πομάσκι! Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού στίβου και βέβαια του κορυφαίου Έλληνα αθλητή, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και έκανε ύμνους για την παράδοση της Κρήτης στον στίβο, αφήνοντας να εννοηθεί πως η μεγαλόνησος θα μπορούσε αν υπήρχαν οι υποδομές να βγάλει και έναν (και περισσότερους) Τεντόγλου!

Αναλυτικά όσα μας είπε ο Γιώργος Πομάσκι που...εντοπίσαμε στη Βουλγαρία...

Για την εποχή Τεντόγλου στον παγκόσμιο στίβο: "Κάθε εποχή έχει και έναν ηγέτη! Τώρα είναι ο Μίλτος! Δεν συναντάς κάποιον σαν τον Μίλτο! Είναι ο αθλητής που τα έχει όλα και έτσι φτάνει σε κάθε επιτυχία! Είναι πολλά μαζί αυτά που πρέπει να έχει ένας τέτοιος αθλητής!"

Για τα προβλήματα στο προπονητήριο: "Δυστυχώς δεν βελτιώθηκαν οι συνθήκες! Υπάρχουν ατέλειες βλέπετε σε ολόκληρη την Ελλάδα και κάποιες φέρνουν μικρές ζημιές αλλά κάποιες φέρνουν μεγάλες! Είδατε τι ζήσαμε στα Τέμπη! Η ελληνική κοινωνία αξίζει κάτι πολύ καλύτερο!"

                      "Η Εθνική και ο Τεντόγλου θα έκαναν προετοιμασία μόνο στον Άγιο Νικόλαο αν..."

Για την προετοιμασία στο παρελθόν στον Άγιο Νικόλαο: "Ναι, ερχόμουν με τον Μίλτο για προετοιμασία στον Άγιο Νικόλαο! Και θα σας πω κάτι! Αν το στάδιο είχε τις σωστές προυποθέσεις κι εγώ κι ο Μίλτος και η Εθνική θα πηγαίναμε μόνο εκεί! Όλα τα άλλα τα βρίσκαμε! Κλίμα, περιβάλλον, υπέροχο μέρος, το ξενοδοχείο που θέλαμε! Και αν υπήρχαν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις που θέλαμε η Κρήτη θα...έβγαζε και δικούς της Τεντόγλου! Στον Άγιο Νικόλαο ο φίλος μου ο Λευτέρης ο Ραφαϊλάκης κάνει πολύ μεγάλο αγώνα..."

                                    Για Πιλάτου, Βασιλείου και Run Greece

Ρωτήσαμε τον κ. Πομάσκι και για τους αθλητές-τριες που ξεχωρίζει στον κρητικό κλασικό αθλητισμό και αυτός μας είπε: "Η Πιλάτου για μένα ήταν το Νο1! Ήταν και στα αγωνίσματά μου! Θα πω όμως και για την Ειρήνη την Βασιλείου που θυσιάζει τα πάντα για να είναι στο υψηλό επίπεδο και της αξίζουν συγχαρητήρια! Επίσης να προσθέσω τους αθλητές του Παπαμαρκάκη στις ρίψεις! Σπουδαία δουλειά"! Τέλος, ο κορυφαίος προπονητής που δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα της...απομάκρυνσής του από τον ΣΕΓΑΣ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τη διοργάνωση του Run Greece: "Αξίζει να την αγκαλιάσει ο κόσμος και αυτή τη φορά τη διοργάνωση όταν κατέβει στο Ηράκλειο"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News