Ανδρικόπουλος: «Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να δώσει μία χαρά στην Ελλάδα»

Σπορ
Ανδρικόπουλος: «Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να δώσει μία χαρά στην Ελλάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου χάρισε απόψε ο απίστευτος Νίκος Ανδρικόπουλος, με την 2η θέση στο τριπλούν και προσωπικό ρεκόρ στα 16.58μ.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την επιτυχία του δήλωσε πως ελπίζει αυτό το μετάλλιο να χαρίσει κάποιες στιγμές χαράς στη χώρα μας, τονίζοντας πως η τραγωδία στα Τέμπη επηρέασε άπαντες.

"Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αγωνιστήκαμε με ένα επιπλέον βάρος αυτές τις μέρες, όπως και θα αγωνιστούν και τα άλλα παιδιά. Αυτό που έγινε στη χώρα μας μας άγγιξε. Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να δώσει μία χαρά στην Ελλάδα.

Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, από χθες το ένιωθα. Το πίστευα είδα ότι ο αγώνας είναι στα μέτρα που μπορώ να πηδήξω. Το πάλεψα μέχρι το τέλος και το έκανα στο πέμπτο άλμα.

Το μάθαμε όταν ξυπνήσαμε το πρωί. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Ένα συναίσθημα πολύ περίεργο. Μία πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους τους Έλληνες και για μας.

Σίγουρα μερίδιο στο μετάλλιο έχει η οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, είναι μία προσπάθεια πολλών χρόνων. Ο προπονητής μου, ο Δημήτρης Βασιλικός, ο κόσμος, έχουν έρθει πολλοί Έλληνες, τα παιδία της αποστολής, ο καθένας έχει το μερίδιό του.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News