Ο Τεντόγλου αφιέρωσε το μετάλλιο στον εαυτό του!

Σπορ
Ο Τεντόγλου αφιέρωσε το μετάλλιο στον εαυτό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Μετά την μεγάλη στιγμή της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην Ευρώπη στο μήκος με άλμα στα 8.52μ., σήμερα ήταν η ώρα της απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου!

Ο πρωταθλητής μας από τα Γρεβενά έζησε τις δικές του όμορφες στιγμές και ακούστηκε για δεύτερη φορά στο Μόναχο ο εθνικός ύμνος, μετά την απονομή του χρυσού στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

//--> //-->

Μετά την απονομή, ο Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας ότι θέλει να αφιερώσει αυτό το μετάλλιο στον εαυτό του!

«Έχω κάνει πολλές απονομές, ήταν λίγο... έξτρα όλη αυτή η φάση στην απονομή. Θα προτιμούσα να γίνει στο στάδιο. Μια απονομή ήταν. Νορμάλ... Φέτος είχα μία περίεργη χρονιά στον ανοιχτό και οι επιδόσεις μου δεν ήταν αυτές που ήθελα, Είναι από τα αγαπημένα μου μετάλλια γιατί ήρθε όπως το ήθελα. Με μία μεγάλη επίδοση που ήθελα. Είναι για μένα αυτό το μετάλλιο, δεν θέλω να το αφιερώσω αλλού, γιατί πέρασα δύσκολα φέτος. Πήρα αυτό που μου άξιζε και σαν επίδοση και σαν μετάλλιο» είπε αρχικά, ενώ έδωσε και… κλίμα από τους πανηγυρισμούς το βράδυ στο ξενοδοχείο.

«Έγινε ένας χαμούλης… Ήταν εκεί η οικογένειά μου και όλη η εθνική ομάδα. Το ίδιο κάναμε και με την Ντρισμπιώτη και το ίδιο θα κάνουμε και με τα υπόλοιπα παιδιά. Ήπιαμε και τις μπύρες μας…» πρόσθεσε ο Τεντόγλου.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News