Σφυροβολία: Εκτός τελικού ο Αναστασάκης

Σπορ
Σφυροβολία: Εκτός τελικού ο Αναστασάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μιχάλης Αναστασάκης αγωνίστηκε στον πρώτο προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας στο ευρωπαϊκό στίβου στο Μόναχο και ολοκλήρωσε την παρουσία με καλύτερη βολή στα 70,84 μέτρα.

Ο Χανιώτης αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε με 70,49 μ. πέτυχε 70,84 μ. στη δεύτερη και ήταν άκυρος στην τρίτη προσπάθεια.

Ο έμπειρος αθλητής πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντιμετώπισε έναν τραυματισμό, που τον πήγε πίσω και δεν του επέτρεψε να δώσει συνέχεια στο καλό ξεκίνημα τη σεζόν.

Ο Πολωνός Νοβίτσκι ήταν ο μόνος που πέτυχε το όριο (77,50 μ.) στο πρώτο γκρουπ, καθώς είχε βολή στα 78,78 μέτρα.

Στο δεύτερο γκρουπ της σφυροβολίας θα πάρει μέρος ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, διεκδικώντας την πρόκρισή του στον τελικό.

Mετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Αναστασάκης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπισε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

“Δυστυχώς είμαι με οστικό οίδημα ηβική σύμφυση από την Τρίπολη κι έπειτα, ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός για τον οποίο δε θέλησα να μιλήσω νωρίτερα. Θεωρώ πως φέτος ήμουν στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου, ωστόσο ήρθε αυτός ο τραυματισμός και με φρέναρε. Προσπαθήσουμε πολύ με τον προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε την προπόνηση δίχως να επιβαρύνουμε το πρόβλημα μαζί με φυσιοθεραπείες που κάναμε για μεγάλο διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, για όλα όσα κάνουμε μαζί”, είπε ο Αναστασάκης και συμπλήρωσε: “Είμαι στεναχωρημένος γιατί θα ήταν μια καλή ευκαιρία να μπω στον τελικό, ωστόσο είμαι σε πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Σήμερα κάτι κέρδισα και κάτι έχασα. Προσπάθησα σήμερα να βάλω το 100% του εαυτού μου και να προσπαθήσω για το καλύτερο, αλλά δεν μου βγήκε. Εχω μπροστά το χρόνο να ξεκουραστώ και να προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News