Αργυρό μετάλλιο για την αθλήτρια του ΟΦΗ Α. Μανιού!

Αθλητισμός
Αργυρό μετάλλιο για την αθλήτρια του ΟΦΗ Α. Μανιού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη μετάλλιο για τον ΟΦΗ, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου.

Η 24χρονη ακοντίστρια του ΟΦΗ, Αφροδίτη Μανιού, με βολή με καλύτερη βολή στα 52.10 μέτρα κατέλαβε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στον ακοντισμό γυναικών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών-Γυναικών και Κ23, που διεξάγεται στο Καυτατζόγλειο της Θεσσαλονίκης.

Η ακοντίστρια του Γιάννη Αντωνακάκη, που αντιμετώπισε προβλήματα στην προετοιμασία της το τελευταίο διάστημα, έμεινε μακριά απο το ατομικό της ρεκόρ που είναι στα 55 μέτρα.

Ξεκίνησε με 47.99, συνέχισε με 50.50 στη δεύτερη προσπάθεια, 51.88 στην τρίτη, άκυρη στην τέταρτη, 50.36 στην πέμπτη και έκλεισε τις προσπάθειές της με την καλύτερή της βολή (52.10 μέτρα).

“Είναι μια καλή επίδοση, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν είναι κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι μια αξιόλογη προσπάθεια, για μια αθλήτρια μας που είχε δύσκολη σεζόν, αλλά παραμένει σε υψηλό επίπεδο στο αγώνισμα της” σχολίασε για την επίδοση της Μανιού, ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Στο ίδιο αγώνισμα, έλαβε μέρος και μία ακόμη αθλήτρια του ΟΦΗ, η 20χρονη Μαρίνα Παπαχατζάκη, η οποία κατέλαβε την 11η θέση στη γενική κατάταξη με καλύτερη βολή στα 39.80 μέτρα.

Η επίδοση αυτή, της δίνει την 6η θέση στην κατηγορία Κ23, καθώς αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι και για αθλητές κάτω των 23 ετών.

Ο ΟΦΗ συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με 15 αθλητές, ενώ τη Δευτέρα (27/6), ανεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη, άλλοι 9 αθλητές για την κατηγορία Κ23.

Ο ΟΦΗ έχει ελπίδες και για άλλα μετάλλια στη Θεσσαλονίκη, σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News