Όριο για το Ευρωπαϊκό έπιασε ο Ρεθυμνιωτάκης του Πήγασου

Σπορ
Όριο για το Ευρωπαϊκό έπιασε ο Ρεθυμνιωτάκης του Πήγασου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία επιτυχία για τον αθλητή των 400μ. εμποδίων με επίδοση στα 55.38 στο Πανελλήνιο Κ18 του Βόλου...

Σπουδαία επιτυχία για τον αθλητή του Πήγασου Ηρακλείου η παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 αφού η 3η θέση στα 400μ. εμπόδια με 55.38 αποτελεί και όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ 4-7 Ιουλίου.

Αυτή ήταν η πρώτη πρόκριση αθλητή του Πήγασου στην Εθνική ομάδα στίβου, γεγονός που επιβεβαιώνει την εποικοδομητική δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο του Ηρακλείου.

«Είμαστε σε αναμονή ενημέρωσης από την ομοσπονδία ΣΕΓΑΣ αν ο αθλητής μας θα συμμετάσχει με την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή στις Ολυμπιακές ημέρες νεότητας. Θερμά συγχαρητήρια στον Αθλητή μας και στον Μπαμπά - Προπονητή του Μπάμπη Ρεθυμνιωτακη»,τονίζουν με ανακοίνωση τους στον Πήγασο που αποδίδουν τα εύσημα και στους άλλους αθλητές-τρια τους που συμμετείχαν στους αγώνες του Βόλου.

«Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους αθλητές μας για την συμμετοχή τους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ18:Κωνσταντάκη Κατερίνα -Ύψος, Ξυπάκης Στέλιος- 800μ., Λουκάκης Άρης- 800μ., Βεργάκης Μιχάλης- 400μ. εμπόδια".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News