Στίβος

Στεφανουδάκης, Γιακουμάκης, Στυλιανάκης και Κωστάκης στο Παρίσι

Με μετάλλια ξεκίνησε τις υποχρεώσεις η Εθνική ομάδα στο World Parathletics Grand Prix Paris 2022...

Με το χρυσό μετάλλιο του Θανάση Γκαβέλα, τα ασημένια του Αναστάσιου Βουγιουκλίδη και της Ζωής Μαντούδη άνοιξε σήμερα η αυλαία του World Parathletics Grand Prix Paris 2022, το οποίο διεξάγεται στο Παρίσι.
Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Τόκιο, με guide τον Σωτήρη Γκαραγκάνη, πήρε την πρόκριση για τον τελικό με 11.08, όπου εκεί βελτίωσε ακόμη περισσότερο την επίδοσή του (11.00) καταλαμβάνοντας την 1η θέση. Ο Αναστάσιος Βουγιουκλίδης με 14.43 ήταν 2ος στα 100μ. Τ35, όπως και η Ζωή Μαντούδη στη σφαίρα F20 με επίδοση 13.55μ. που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.
Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος με την Εθνική ομάδα και κρητικοί αθλητές. Ο λόγος για τον Μεσσαρίτη χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο στον ακοντισμό Μανώλη Στεφανουδάκη που αγωνίζεται αύριο (14:30) και τον ηρακλειώτη επίσης ακοντιστή Μανώλη Γιακουμάκη που ξεκινάει τον αγώνα του αύριο(09.15).

Στη διοργάνωση λαμβάνει μέρος και ο Λασιθιώτης αθλητής του μήκους Γιώργος Κωστάκης.
Σήμερα αγωνίστηκε και ο Κωνσταντίνος Στυλιανάκης, επίσης αθλητής του Ιπποκράτη Σκαντζάκη, που συνοδεύει ως ομοσπονδιακός τεχνικός την αποστολή. Ο Στυλιανάκης συμμετείχε στον ακοντισμό F33/34 και πήρε την 8η θέση με βολή στα 17.29μ. SB ενώ αύριο (14:10) θα αγωνιστεί στη σφαίρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια