Run Greece Ηράκλειο: Σήμερα η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Σπορ
Run Greece Ηράκλειο: Σήμερα η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παραλιακό μέτωπο οι αγώνες 10 και 5 χιλμ.

Aντίστροφα μετράει ο χρόνος για την διεξαγωγή της μεγαλύτερης γιορτής του μαζικού αθλητισμού που επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου. Ο λόγος για το Run Greece Ηράκλειο, που πραγματοποιείται σήμερα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, με αφετηρία και τερματισμό το Παγκρήτιο Στάδιο.

Στους αγώνες των 10 και 5 χιλ. θα λάβουν μέρος όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι καθώς και οι έχοντες σε ισχύ πιστοποιητικό νόσησης Covid-19. Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και τα απαραίτητα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων και των επιμέρους εκκινήσεων και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δεν θα διεξαχθούν κατά τη φετινή διοργάνωση ο αγώνας δρόμου Παιδιών 1.000μ., καθώς και ο τελικός αγώνας Run Greece 3χλμ. της διοργάνωσης του Μαραθώνιου Αθήνας.

Στις 10:00 το πρωί θα ξεκινήσει ο αγώνας των 10 χλμ. ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 10χλμ σε Δημόσια Οδό για αθλητές/τριες σωματείων ΣΕΓΑΣ. Για τις 11:30 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας των 5 χιλμ.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα έσοδα από την διοργάνωση θα διατεθούν για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης ενώ τοπικοί χορηγοί του αγώνα είναι τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Χαλκιαδάκης και οι Μινωικές Γραμμές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News