Στίβος

Επίσημος τοπικός χορηγός του '"Run Greece Ηράκλειο" η κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ

Επιστρέφει η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στις 17 Οκτωβρίου...

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μετά την αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας, αναμένεται φέτος το «Ρun Greece Ηράκλειο» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική, και τοπικoύς χορηγούς τα Super Market Χαλκιαδάκης και τις Μινωικές Γραμμές, σε μια κοινή προσπάθεια για την «επανεκκίνηση» των αγώνων δρόμου και την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα!
Το «Ρun Greece Ηράκλειο”, είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση μαζικής συμμετοχής που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, σε αθλητές και μη, σε όσους θέλουν να βάλουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητα τους και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Θα πραγματοποιηθεί στον παραλιακό δρόμο του Ηρακλείου, με τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο, με την Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. να υποστηρίζει με κάθε διαθέσιμο τρόπο τη δράση που προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ευγενή άμιλλα και τη συνεργασία.
Με γνώμονα άλλωστε το ότι η βελτίωση της ποιότητα ζωής είναι πρωταρχικής σημασίας και μπορεί να επιτευχθεί κυρίως μέσω της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι αρωγός σε πολλά αθλητικά δρώμενα, συλλόγους, ακαδημίες και σωματεία, που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να τον κάνουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους.
Το «Ρun Greece Ηράκλειο” αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να αλλάξουμε τρόπο ζωής, να αθληθούμε αλλά και να επιλέξουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Γι’ αυτό και τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης προτείνουν πρωτότυπες ιδέες και προϊόντα με στόχο την βελτίωση της καθημερινής μας διατροφής, με μια μεγάλη γκάμα νόστιμων και υγιεινών προϊόντων για όλες τις ώρες!

Το πρόγραμμα
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι: Πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 μέχρι και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους (παραλαβή υλικών Σάββατο 16/10).
Το RUN GREECE Ηράκλειο θα διεξαχθεί, όπως και το 2019, στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο παραλιακό μέτωπο, με εκκίνηση έξω από το στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή, διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο προς το «Τάλως» και επιστροφή και τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.
Θα διεξαχθούν δύο αγώνες:
► 10.000μ. (οι γεννηθέντες/θείσες το 2006 και οι μεγαλύτεροι/ρες)
Με ανώτερο αριθμό εγγραφών – συμμετοχής τους 500 δρομείς Άνδρες και Γυναίκες.
► 5.000μ. (οι γεννηθέντες/θείσες το 2009 και οι μεγαλύτεροι/ρες)
Με ανώτερο αριθμό εγγραφών - συμμετοχής τους 1.500 δρομείς Άνδρες και Γυναίκες.
Επειδή ο αριθμός εγγραφών – συμμετοχής είναι περιορισμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει οι δρομείς από όλη την Κρήτη, αλλά και από τα άλλα μέρη της Ελλάδας, να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους.
Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και τα απαραίτητα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων και των επιμέρους εκκινήσεων και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δεν θα διεξαχθούν κατά τη φετινή διοργάνωση ο αγώνας δρόμου Παιδιών 1.000μ.
Τον αγώνα” Run Greece Ηράκλειο”, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στηρίζουν: Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.run-greece.gr/index.php/el/

Στηρίζει τους σεισμόπληκτους
Στο Αρκαλοχώρι θα διατεθεί το σύνολο των έσοδων του «Run Greece Ηράκλειο» με απόφαση των διοργανωτών και συνδιοργανωτών του αγώνα. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ομόφωνα να διατεθούν τα έσοδα από τον αγώνα να μπουν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το Αρκαλοχώρι. Με τον τρόπο αυτό θα μπει ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται ώστε το χωριό της Κρήτης να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του.Οι δηλώσεις συμμετοχής στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Οι ενδιαφερόμενοι για το «Run Greece Ηράκλειο» θα πρέπει να κάνουν τις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και σήμερα σε ένα κατάστημα Χαλκιαδάκης, ή ηλεκτρονικά στο www.run-greece.gr για να εξασφαλίσουν την αναγραφή του ονοματεπώνυμού τους στον αριθμό συμμετοχής!
Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στα οποία μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή είναι: Λεβήνου & Θερίσσου γωνία, Κορωναίου 7, Μαυσώλου & Ηροδότου, Ν. Αλικαρνασσός, Ούλαφ Πάλμε 83, Ηρακλή & Εμμ. Παππά, Ισαύρων & Σοφ. Βενιζέλου, Κρασαδάκη - Κασομούλη - Δελαπόρτα, Άγιος Ιωάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια