Ακυρώνεται λόγω του σεισμού ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Σπορ
Ακυρώνεται λόγω του σεισμού ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγώνας θα γίνει Virtual όπως και πέρσι…

Οι δύσκολες ώρες που περνάει η Κρήτη και δη η περιοχή του Αρκαλοχωρίου δεν αφήνουν ανεπηρέαστη τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την προσεχή Κυριακή. Όπως έγινε γνωστό από την οργανωτική επιτροπή, ακυρώνεται ο αγώνας και θα μετατραπεί σε Virtual, όπως άλλωστε είχε γίνει και πέρσι λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τον ισχυρό σεισμό 5,8 ρίχτερ το Αρκαλοχώρι μετράει ακόμα τις πληγές του, πληγές που δεν θα κλείσουν μέσα σε λίγες ημέρες ή σε λίγους μήνες.

Για το λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του αγώνα και την μετατροπή του σε Virtual. Τα πακέτα συμμετοχής όλων των αθλητών που έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν συμμετοχή θα σταλούν με courier μέσα στον Οκτώβρη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη αλλά προέχει η ασφάλεια όλων μας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για όλη την αναστάτωση και ευχόμαστε και αυτή η δοκιμασία να σταματήσει εδώ.

Είναι πραγματικά συγκινητικά τα μηνύματα συμπαράστασης από όλους σας και η θέλησης σας να βοηθήσετε. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο που θα μπορούσατε να βοηθήσετε τους ανθρώπους τις περιοχής μας που επλήγησαν από το σεισμό.”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News