Στίβος

Ο Μιχάλης Αναστασάκης στην ΚΡΗΤΗ TV: Στο Τόκιο μεγάλος στόχος είναι η παρουσία στον τελικό!

Δηλώσεις και από τον έμπειρο σφυροβόλο που ετοιμάζεται επίσης για την Ολυμπιάδα...

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε εκτός από τον Χρήστο Φραντζεσκάκη και ο Μιχάλης Αναστασάκης. Ο Χανιώτης (επίσης) σφυροβόλος πάει σε άλλη μια διοργάνωση και στάθηκε στο γεγονός ότι θα εκπροσωπήσει εκεί την Ελλάδα και τα Χανιά μαζί με τον Φραντζεσκάκη...

Συγκεκριμένα είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάμε κι εγώ και ο Χρήστος! Στόχος εκεί είναι ο τελικός που θα είναι άλλος αγώνας (ίδιος και ο στόχος του Φραντζεσκάκη). Ωστόσο ο προκριματικός θα είναι ένας πρώτος τελικός..."
*Να προσθέσουμε πως και η Xριστίνα Αλβερτσιάν από τον "Ελευθέριο Βενιζέλο" θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.Η έμπειρη άλτρια του τριπλούν αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη χώρα μας, αλλά πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της χώρας καταγωγής του πατέρα της (Αρμενία). Ο παρθενικός της αγώνας με την Αρμενία ήταν την περασμένη εβδομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Σμεντέρεβο της Σερβίας.
Αυτός ήταν και ο μοναδικός αγώνας που έχει τρέξει ποτέ στα 100 μέτρα αποδείχθηκε όμως αρκετός για να της δώσει μία wild card που θα τη στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεπώς οι αθλητές-αθλήτριες του "ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος" που θα αγωνισθούν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο είναι τέσσερις:
Μιχάλης Αναστασάκης, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Κώστας Δουβαλίδης και Κριστίνα Αλβερτσιάν...

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια