Ειρήνη Βασιλείου στην ΚΡΗΤΗ ΤV: "Προσευχόμουν στο Θεό και έγινε το θαύμα!"

Σπορ
Ειρήνη Βασιλείου στην ΚΡΗΤΗ ΤV: "Προσευχόμουν στο Θεό και έγινε το θαύμα!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάθεση ψυχής από την Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια που πάει ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τα δάκρυα απογοήτευσης έγιναν για την Ειρήνη Βασιλείου δάκρυα χαράς. Στο θλιμμένο της πρόσωπο έλαμψε το πιο λαμπρό και όμορφο χαμόγελο!

Η καρδιά της γέμισε συναισθήματα, όλος ο κόσμος έγινε δίπλα της μια αγκαλιά! Όπως την αγκάλιαζαν και την στήριζαν όλοι πριν λίγες ημέρες, όταν ανακοίνωνε ότι δεν κατάφερε να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σήμερα μετά την απίστευτη ανατροπή, ένιωσε ένα κύμα χαράς και αγάπης για το πρόσωπό της! Για την Ειρήνη αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για τους κόπους και τις θυσίες ετών.

Για όσους παρακολουθούν την πορεία της είναι άλλη μια πτυχή του πόσο πεφήφανοι μπορούν να νιώθουν για την Ειρήνη. Ως αθλήτρια, ως προσωπικότητα, ως άνθρωπο!

Λίγα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Ειρήνη Βασιλείου μοιράστηκε τη χαρά και τα έντονα συναισθήματά της με τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV, μιλώντας μας με λόγια ψυχής για την απίστευτη εξέλιξη για τη ζωή και την καριέρα της.

Η προσευχή στο Θεό και το θαύμα που έγινε, οι πρώτες στιγμές που προσπάθησε να συνειδητοποιήσει την απίστευτη εξέλιξη! Στη συνέχεια τα δεκάδες μηνύματα για καλή επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση! Το ευχαριστώ στην οικογένειά της, τους προπονητές της και όσους την στήριξαν και ασφαλώς η μεγαλύτερη αφιέρωση στον δικό της άνθρωπο, τον αγαπημένο της Αναστάση...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News