Ντάλας καλεί Νικολέτα Ραφαϊλάκη...

Σπορ
Ντάλας καλεί Νικολέτα Ραφαϊλάκη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα ζήσει το αμερικανικό όνειρο σε ένα πανεπιστήμιο που διαθέτει ένα εξαιρετικό αθλητικό πρόγραμμα το οποίο προσφέρει δυνατότητα ανάδειξης ταλαντούχων αθλητών!
Η νικήτρια των 3000μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στα Ιωάννινα Νικολέτα Ραφαϊλάκη είναι άλλη μια Κρητικοπούλα που ετοιμάζεται να ζήσει το αμερικανικό όνειρο... Ετοιμάζει βαλίτσες για ΗΠΑ και βέβαια κάνει υπερήφανους τους δικούς της ανθρώπους...
Η πρωταθλήτρια μας από τον Άγιο Νικόλαο, κόρη και αθλήτρια του Λευτέρη Ραφαϊλάκη, θα συνδυάσει σπουδές και αθλητισμό με πλήρη κάλυψη των εξόδων σε ένα πανεπιστήμιο που πλασάρεται στην 66η θέση του ακαδημαϊκού ranking της Αμερικής και ταυτόχρονα διαθέτει ένα εξαιρετικό αθλητικό πρόγραμμα που προσφέρει δυνατότητα ανάδειξης ταλαντούχων αθλητών!
Για την ακρίβεια, οι Μustangs συμμετέχουν στην American Athletic Conference (Division 1) και στην ιστορία τους έχουν να επιδείξουν σημαντικές επιτυχίες, κατακτώντας 8 πρωταθλήματα NCAA. Αξίζει να αναφερθεί πως την τελευταία πενταετία οι ομάδες του SMU έχουν κερδίσει 17 πρωταθλήματα στην conference.
Οι εγκαταστάσεις που διαθέτουν και που θα απολαμβάνει από τον Αύγουστο η Νικολέτα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Το αθλητικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου διαθέτει 20 ξεχωριστούς αθλητικούς χώρους που καλύπτουν τις ανάγκες της προπόνησης κάθε αθλητή, ατομικού ή ομαδικού σπορ.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News