Στίβος

Αναχωρεί για Τυνησία ο Στεφανουδάκης

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Έλληνα πρωταθλητή για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες…

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο πλανήτης λόγω της πανδημίας και με την Ελλάδα να βρίσκεται στο «κόκκινο», ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης αναχωρεί σήμερα για την Τυνησία συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.
Ο Έλληνας Ακοντιστής θα λάβει μέρος στο «Tunis 2021 Grand Prix - 13th Tunis International Meeting Tunis» και θα αγωνιστεί το Σάββατο 20 Μαρτίου στον ακοντισμό αλλά και στην σφαιροβολία.

‘’Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται σε ρυθμούς προετοιμασίας για την Παραολυμπιάδα του Τόκυο σε λίγους μήνες. Σε αυτό το Grand Prix στόχος μας είναι μία αξιόλογη εμφάνιση με θετικά αποτελέσματα. Το επίπεδο των συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου και στηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, αεροπορικών εισιτηρίων ή την διαμονή σε ξενοδοχείο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία Covid 19», τονίζει ο Μανώλης Στεφανουδάκης και συνεχίζει:
«Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.’’
Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν:
* ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,
* SIKA HELLAS ABEE
* ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,
* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,
* MINOAN LINES,
* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,
* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
* ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣΣΧΟΛΗ
* ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια