Άτυχη η Πόλακ, 5η στο Ευρωπαϊκό

Σπορ
Άτυχη η Πόλακ, 5η στο Ευρωπαϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική εμφάνιση από την πρωταθλήτρια μας στο επι κοντώ

Άτυχη στάθηκε η Ελένη Πόλακ στον τελικό του επι κοντώ Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν της Πολωνίας αφού είχε ατύχημα, έπεσε στη βαλβίδα και χτύπησε τον αυχένα της ολοκληρώνοντας τον αγώνα της χωρίς να υπερβεί τα 4.70μ.

Η 25χρονη πρωταθλήτρια μας άφησε το αρχικό ύψος στο 4.20μ. και ξεκίνησε από τα 4.35μ., τα οποία πέρασε χωρίς δυσκολία όπως και τα 4.45μ. Στα 4.55μ. χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να τα καταφέρει ενώ στη συνέχεια άφησε τα 4.60μ. ώστε να κρατήσει δυνάμεις για τα 4.65μ.

Εκεί ξεκίνησε με δύο άκυρες προσπάθειες όμως με την 3η το πέρασε και συνέχισε για τα 4.70μ. μαζί με άλλες τέσσερις αθλήτριες, διεκδικώντας θέση στα μετάλλια.

Στα 4.70μ. είχε μία άκυρη προσπάθεια ενώ στη 2η δεν ανέβηκε σωστά και έπεσε στη βαλβίδα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αυχένα της και το ιατρικό προσωπικό χρειάστηκε να την απομακρύνει από το χώρο.

Μετά από αυτό επανήλθε για την 3η προσπάθεια στα 4.70μ. όμως δεν κατάφερε να τα υπερβεί. Η Πόλακ έμεινε στην 5η θέση με 4.65μ., πραγματοποιώντας εξαιρετική προσπάθεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News