Aποχωρεί από τη δράση η Άννα Βασιλείου

Σπορ
Aποχωρεί από τη δράση η Άννα Βασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σπουδαία πρωταθλήτρια του στίβου … κρεμάει τα καρφιά της…

Σε μία δύσκολη απόφαση προχώρησε η ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια του Στίβου, Άννα Βασιλείου που σταματάει την ενεργό δράση. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στον αθλητισμό η Άννα θεωρεί πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να… κρεμάσει τα καρφιά της και να επικεντρωθεί στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.

Με ένα προσωπικό μήνυμα στους διαδικτυακούς της «φίλους», η Άννα Βασιλείου γνωστοποίησε την απόφαση της, ευχαριστώντας τον προπονητή της Άρη Βισκαδουράκη:

"Είναι κάποιες φορές στη ζωή που τα πράγματα έρχονται τελείως διαφορετικά απ ότι έχουμε προγραμματίσει. Τα τελευταία χρόνια προσπάθησα να συνδυάσω τη δουλειά μου με τον πρωταθλητισμό ξέροντας ότι αυτός ο συνδυασμός θα ήταν επίπονος. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί πολλές ώρες θυσίας και σκληρής δουλειάς . Ενώ το σώμα μου έστελνε τα μηνύματα του εγώ έκανα τις υπερβάσεις μου και δυστυχώς έφερα το αντίθετο αποτέλεσμα. Μέσα από αυτό το "ταξίδι" έμαθα και πέρασα πολλά.. Ένιωσα χαρά, λύπη, αγωνία, άγχος αλλά το σημαντικότερο.. Ευγνωμοσύνη και Υπερηφάνεια ...

Είμαι υπερήφανη που μπόρεσα και αγωνίστηκα για την εθνική μου ομάδα και για την Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με στήριξαν κυρίως την οικογένεια μου και τον προπονητή μου Άρη Βισκαδουράκη που εκτός από αθλήτριες του μας είχε σαν παιδιά του. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές σ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε".

Την οικογένεια Βασιλείου συνεχίζει να εκπροσωπεί στον κλασικό αθλητισμό η σπουδαία, επίσης πρωταθλήτρια Ειρήνη Βασιλείου. 

Το αθλητικό τμήμα της «Ν.Κ.» ευχαριστεί την Άννα Βασιλείου για όσα πρόσφερε στον κρητικό αθλητισμό και της εύχεται κάθε επιτυχία στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News