Στίβος

Το Σάββατο το 12ο Πανελλήνιο Gala Στίβου διαχρονικών αθλητών

Αθλητές απ' όλη την Ελλάδα καθώς και διακεκριμένοι αθλητές παγκοσμίου και βαλκανικού επιπέδου θα βρεθούν στους αγώνες.

Ένας αγώνας που έχει γίνει πλέον θεσμός διεξάγεται και φέτος. Ο λόγος για το 12ο Πανελλήνιο Gala Στίβου που διοργανώνει το Σάββατο ο Σύλλογος «ΠΕΔΑΣ ΜΙΝΩΣ» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και τη ΓΕΗ.

Ένας αγώνας που έχει πλέον καθιερωθεί για το Ηράκλειο σε επίπεδο Ρίψεων - Δρόμων - Αλμάτων διαχρονικών αθλητών στίβου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί για φέτος στο Βοηθητικό Γήπεδο του Παγκρητίου.
Αθλητές απ' όλη την Ελλάδα καθώς και διακεκριμένοι αθλητές παγκοσμίου και βαλκανικού επιπέδου θα αγωνιστούν σε αυτούς τους αγώνες.
Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν από τις 9:00 το πρωί έως στις 2:30 το μεσημέρι είναι: 3000μ. Α-Γ, 3000μ. βάδην Α-Γ, 100μ. εμπόδια Ανδρών, 80μ. εμπόδια Γυναικών, 100μ. Α-Γ, 5000μ. Α-Γ, 1500μ. Α-Γ, 400μ. Α-Γ, 4Χ100μ. Α-Γ, 4Χ400μ. Α-Γ, Μήκος Α-Γ, Τριπλούν Α-Γ, Σφαίρα Α-Γ, Ακόντιο Α-Γ, Κρητικό βόλι Α
Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θα εφαρμοστούν από επίσημους κριτές του ΣΕΓΑΣ και θα τηρηθούν αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον covid19. Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια