Στίβος

Νέο ξεκίνημα για την Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου

Έγινε η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων, προπονήσεις από Δευτέρα…

Μία νέα χρονιά ξεκινάει για την Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου γεμάτη νέες προκλήσεις και αγωνιστικούς στόχους! Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν με τη συμμετοχή των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Οι προπονητές ευχήθηκαν μία καλή και κυρίως υγιή σεζόν σε όλους τους αθλητές-τριες, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για την υπέροχη προσπάθειά που έγινε όλο το διάστημα της πανδημίας. Προσπάθειά που είχε ως επιστέγασμα τα τρία χρυσά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΠΠ-ΠΠ Α' (Αγάπης Γιάννης στο άλμα σε ύψος- Χάλαρης Μάνος στο επι κοντώ) και Π-Κ (Εκχόσου Έντυ 200μ- επίσης 5ος στα 100μ στους Έφηβους).


Την ίδια ώρα ενημερώθηκαν όλοι οι αθλητές-τριες για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύουν σε ότι αφορά στη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου τη φετινή σεζόν, με στόχο την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού!
Όπως έγινε γνωστό από την Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6973.221-733, 6973.497-883 καθώς και στο γραφείο του Συλλόγου που βρίσκεται στη «Θύρα 9» του Παγκρητίου Σταδίου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια