Στίβος

Στην ελίτ του στίβου το τμήμα του ΟΦΗ

Η νέα σεζόν για τον ΟΦΗ ξεκινάει περίπου στις 15 Σεπτεμβρίου στο νέο Στάδιο Ελευθερίας…

Μια από τις καλύτερες χρονιές των τελευταίων ετών, αλλά και της ιστορίας του τμήματος, ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε για το τμήμα στίβου του ΟΦΗ.
Ο στίβος ΟΦΗ για μια ακόμη χρονιά, κράτησε πολύ ψηλά τη σημαία και παρέμεινε στην ελίτ του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού.
Όπως τονίζει ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης με δηλώσεις του στο ofierasitechnis.gr
«Mε βάση τα στοιχεία που έχουμε, ο ΟΦΗ είναι μέσα στα 4 καλύτερα σωματεία της χώρας, κάτι που μας αφήνει όχι μόνο ικανοποιημένους, αλλά ενθουσιασμένους. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, για τα σωματεία , τους αθλητές/τριες, τους παράγοντες, τους προπονητές, την ομοσπονδία, που ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ήταν πραγματικά ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομοσπονδία στίβου ΣΕΓΑΣ. Σαν τμήμα στίβου του Ο.Φ.Η. ολοκληρώσαμε τη χρονιά με μεγάλες επιτυχίες σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες και δείξαμε μεγάλη βελτίωση. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές και τους προπονητές για την προσπάθεια τους. Η νέα σεζόν για τον ΟΦΗ ξεκινάει περίπου στις 15 Σεπτεμβρίου στο νέο Στάδιο Ελευθερίας, που γίνεται πραγματικά πολύ όμορφο και θα είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα της χώρας και περιμένουμε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό».
Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ κατέκτησε φέτος:
-12 μετάλλια στην Κ16-2η θέση στην ομαδική βαθμολογία.
3 μετάλλια στην Κ18-5η θέση στην ομαδική βαθμολογία.
5 μετάλλια στην Κ20 - 2η θέση στην ομαδική βαθμολογία.
3 μετάλλια στην Κ23 - 4οι στους Νέους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια