Στίβος

Χωρίς ελληνική συμμετοχή οι Βαλκανικοί Στίβου

Για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους...


Την απόφαση να μην λάβει μέρος η Εθνική ομάδα στίβου στους Βαλκανικούς αγώνες Ανδρών-Γυναικών που θα γίνουν στη Ρουμανία πήρε ο ΣΕΓΑΣ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η απόφαση αυτή λήφθηκε για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει τα εξής:

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι η εθνική μας ομάδα Α/Γ δεν θα συμμετέχει στους Βαλκανικούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στη Ρουμανία, για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους. Η δυσμενής εξέλιξη των υγειονομικών δεδομένων στη συγκεκριμένη χώρα, επιβάλει την απόφαση αυτή και ανατρέπει την αρχική διάθεση συμμετοχής, που είχε εκφραστεί στα τέλη της άνοιξης, με την ελπίδα διαφορετικής πορείας σε σχέση με την πανδημία. Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και καιρό έχει αποφασιστεί η μη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Κ20 στους Βαλκανικούς Αγώνες της Τουρκίας, λόγω, επίσης, των υγειονομικών δεδομένων στη γειτονική χώρα. Ο ΣΕΓΑΣ είναι στη διάθεση αθλητών και αθλητριών της Εθνικής Ομάδας, σε περίπτωση που επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αγώνες τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή τους σε διεθνή meeting, όπου αυτό είναι δυνατό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια