Στίβος

Χρυσό και στον ακοντισμό ο Στεφανουδάκης

Κυριάρχησε και πάλι ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο στο Πανελλήνιο Στίβου…

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μανώλης Στεφανουδάκης, κυριάρχησε για άλλη μια φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2020. Ο Κρητικός αθλητής ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις προσθέτοντας δύο ακόμα χρυσά μετάλλια στη συλλογή του. Την Παρασκευή αγωνίστηκε σε μικτή κατηγορία(F55 & F54) στην σφαιροβολία, η οποία δεν είναι το άθλημα του, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με βολή στα 8,03 μέτρα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνέχισε σήμερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον ακοντισμό, όπου κατάφερε να πετάξει το ακόντιο του στα 27,51 μ. και να κατακτήσει την 1η θέση.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μανώλης Στεφανουδάκης από το 2010 διατηρεί την 1η θέση τόσο στον ακοντισμό όσο και στην σφαιροβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.
Επίσης είναι η πρώτη αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχει στην μετα-COVID-19 εποχή.


Στο ΟΑΚΑ υπήρχαν αυστηρά μέτρα με αρκετό έλεγχο πριν την είσοδο στο στάδιο, με θερμομέτρηση και καταγραφή στοιχείων, με περιορισμένο αριθμό αθλητών και συνοδών στον αγωνιστικό χώρο, και άδειες κερκίδες.
«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν, τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, που παρά τις δυσμενείς συνθήκες βρισκόταν δίπλα μου σε όλες τις προπονήσεις και με συνόδευσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ανθρώπους των εταιριών που με βοηθάνε οικονομικά να συνεχίζω το όνειρο μου και να ανεβάζω ψηλά την ελληνική σημαία σε παγκόσμιες διοργανώσεις ανά τον κόσμο αλλά και να διατηρώ την πρωτιά σε εθνικό επίπεδο!
Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι πάντα κοντά μου και με στηρίζει σε κάθε προσπάθεια μου», τόνισε ο Μεσαρίτης πρωταθλητής.


Τον Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ & SIKA HELLAS ABEE
και τα μέλη των εταιρειών: Καράτζης Α.Ε, Πλαστικά Κρήτης, Minoan Lines, Ζαρός Α.Ε.,
ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου, ΖΟΕΤΙΣ Ελλάς Α.Ε., Δερβος – Δημηρακόπουλος Α.Ε.
Proactive Α.Ε., Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή "Ανδρέας Γιαννόπουλος" και η Περιφέρεια Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια