Πρώτος μετα-COVID αγώνας για την «Μεγαλόνησο»

Σπορ
Πρώτος μετα-COVID αγώνας για την «Μεγαλόνησο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ με επταμελής αποστολή…

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου θα λάβει μέρος η ομάδα του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ "Μεγαλόνησος", με επταμελή αποστολή. Οι αγώνες θα γίνουν από σήμερα και μέχρι μεθαύριο Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Τα πράγματα φέτος είναι πολύ διαφορετικά, μιας και η προετοιμασία δεν πήγε όπως τη θέλαμε λόγο της καραντίνας... Φυσικά, ο στόχος μας φέτος, όπως και κάθε άλλη χρονιά, είναι να έχουμε όσο το δυνατόν μπορούμε μια πολύ καλή απόδοση χωρίς τραυματισμούς... Τα πράγματα στη μετα-COVID εποχή είναι πολύ δύσκολα, έχουμε αρκετό έλεγχο πριν μπούμε στο γήπεδο με θερμομέτρηση και καταγραφή στοιχείων, με περιορισμένο αριθμό ατόμων και αθλητών στον αγωνιστικό χώρο, και εννοείται χωρίς θεατές στις κερκίδες...», τονίζει στη "Ν.Κ." ο προπονητής Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, οι αθλητές-τριες ΑμεΑ δεν έχουν καμία ενημέρωση για άλλη αγωνιστική δράση πλην της Παραολυμπιάδας, που μετατέθηκε για του χρόνου.

Την αποστολή της "Μεγαλονήσου" αποτελούν οι αθλητές: Στεφανουδάκης Μανόλης (f54 ακόντιο και σφαίρα), Παπαδάκης Φίλιππος (f55 σφαίρα και ακόντιο), Κουκουλάκης Γιάννης (f46 ακόντιο και σφαίρα), Γιακουμάκης Μανόλης (f64 ακόντιο και σφαίρα), Μαθιουδάκης Αριστείδης (f46 ακόντιο και δίσκος), Στυλιανάκης Κωνσταντίνος (f34 σφαίρα και δίσκος) και Σταφίδας Αριστοτέλης (f52 ακόντιο).

«Είναι η πρώτη αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε στη μετα-COVID-19 εποχή, κι ελπίζουμε να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε και στο Μαρόκο στην αρχή του έτους. Η προετοιμασία μας ήταν δύσκολη λόγω των περιοριστικών μέτρων, παρ' όλα αυτά ήταν αδιάκοπη και με κάθε δυνατό τρόπο κάναμε την προπόνησή μας σε καθημερινή βάση. Πάμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που, παρά τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας, συνεχίζουν να με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και αυτή την αθλητική χρονιά», τονίζει ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανόλης Στεφανουδάκης.

Ο Μεσαρίτης παραολυμπιονίκης και ο προπονητής του είχαν χθες συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ Νεκτάριο Βιδάκη και τον γενικό διευθυντή του ΟΑΚΑ Κωσταντίνο Χαλιόρη, με τους οποίους συζήτησαν θέματα που αφορούν στον αθλητισμό ΑμεΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News