Στίβος

Διασυλλογικοί Αγώνες Κ16 σε Χανιά και Ηράκλειο

Κυριακή και Δευτέρα η δράση για τον κλασικό αθλητισμό της Κρήτης…

Με την διοργάνωση των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Κ16 (για αθλητές γεννημένους το 2005 και 2006 και σε ειδικές περιπτώσεις και το 2007) συνεχίζεται η μετά covid-19 διεξαγωγή αγώνων στίβου στην Κρήτη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους : Στα Χανιά για τα σωματεία της Δυτικής Κρήτης την Κυριακή 28 Ιουνίου και στο Ηράκλειο την Δευτέρα 29 Ιουνίου για τα σωματεία της Ανατολικής Κρήτης ώστε να αποφευχθούν έτσι αφ΄ενός οι πολλές μετακινήσεις, και αφετέρου να μειωθεί ο συνωστισμός κατά την διεξαγωγή των αγώνων λόγω της αυξημένης συμμετοχής.
Οι αγώνες των Χανίων θα διεξαχθούν στο ΕΑΚ Χανίων με συνδιοργανωτές την Περιφεριακή ΕνότηταΧανίων και το Δήμο Χανίων με ώρα έναρξης την 13.00 (σφυροβολία) και 16.00 για το κυρίως πρόγραμμα. Θα τηρηθούν όλα τα εγκεκριμένα από την ΓΓΑ πρωτόκολλα του ΣΕΓΑΣ ενώ για μια ακόμη φορά δεν θα είναι δυνατή η παρουσία θεατών. Το ΕΑΚ Χανίων στηρίζει την διοργάνωση για μια ακόμη φορά.
Οι αγώνες στο Ηράκλειο θα διεξαχθούν στο ΕΑΚ Ελευθερίας (ρίψεις πλην ακοντίου) και στο Παγκρήτιο Στάδιο (κυρίως πρόγραμμα – δρόμοι -άλματα – ακοντισμός – σκυταλοδρομίες) με ώρες έναρξης 15.30 (ΕΑΚ Ελευθερίας) και 16.00 (Παγκρήτιο) αντίστοιχα.
Οι αγώνες εδώ θα στηριχθούν από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, τη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, κα το Ε.Α.Κ. Ηρακλείου.
Ένα νέο στοιχείο των αγώνων είναι ότι για πρώτη φορά θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του Άλματος τετραπλούν Αγοριών και Κοριτσιών που αντικαθιστούν το άλμα τριπλούν, του δρόμου 1200μ (αντί για τα 1000μ) Αγοριών – Κοριτσιών, του δρόμου 200μ με εμπόδια (αντί για τα 300μ εμποδια) Αγοριών και Κοριτσιών και της μικτής σκυταλοδρομίας 4Χ200μ όπου θα τρέξουν μικτές ομάδες αποτελούμενες από 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Τέλος θα γίνει για πρώτη φορά το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 3Χ1200μ Αγοριών και Κοριτσιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια