Παράπονα από τους ακοντιστές για την προπόνηση στο Παγκρήτιο

Σπορ
Παράπονα από τους ακοντιστές για την προπόνηση στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τους επιτρέπεται να ρίξουν βολές με αποτέλεσμα την ανεπαρκή προπόνηση τους...

Προβληματισμός και δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των επικοντιστών του Ηρακλείου αφού μετά το κλείσιμο του Σταδίου Ελευθερίας για τη διενέργεια εργασιών δεν τους παραχωρείτε χώρος στο Παγκρήτιο Στάδιο για τις βολές τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προπονηθούν επαρκώς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αθλητές-τριες που προπονούνταν στο Στάδιο Ελευθερίας έχουν πλέον μεταφερθεί στο Παγκρήτιο (πλην των ρίψεων) όμως το γεγονός τους έχει δημιουργήσει προβλήματα αφού οι αρμόδιοι του Παγκρητίου Σταδίου δεν τους επιτρέπουν να ρίξουν το ακόντιο ούτε στο βοηθητικό γήπεδο.

Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι υπάρχει περιορισμός σε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης τους και δεδομένου του γεγονότος ότι το Ελευθερίας υπολογίζεται να δοθεί ξανά σε χρήση από το Σεπτέμβρη, το πρόβλημα μεγεθύνεται! Όταν μάλιστα μιλάμε για αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου όπως είναι για παράδειγμα ο Καλογεράκης, μπορεί κανείς να αντιληφθεί πόσο πίσω πηγαίνει η προετοιμασία του πρωταθλητή του ΟΦΗ, δεδομένης και της καραντίνας που προηγήθηκε…

Απαιτείται λοιπόν τάχιστα οι αρμόδιοι να δώσουν λύση και στον ακοντισμό του Ηρακλείου την ώρα που τα άλλα αθλήματα έχουν προσαρμοστεί στη νέα τάξη πραγμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News