Στίβος

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου

Τιμητικές βραβεύσεις σε πρόσωπα του δρομικού χώρου που ξεχώρισαν με τις δράσεις τους…

Παρουσία δρομέων απ΄όλη την Κρήτη ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου έκοψε την πίτα του σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας ανταλλάχθηκαν ευχές για μια υγιή και δημιουργική δρομική χρονιά!

Τέσσερις νικητές κέρδισαν από μια συμμετοχή πλήρους πακέτου στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2020.

Από το Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου τιμήθηκαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Κρήτης με τον κ.. Αλογδιανάκη Γιώργο να ανανεώνει το ραντεβού των δρομέων για τις 12 Απριλίου όπου και θα διεξαχθεί ο 5ος Μαραθώνιος Κρήτης.

Βραβεύτηκε επίσης ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου με τον κ.. Αλεβυζάκη Γιώργο ενορχηστρωτή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης!

Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης ο αρχαιότερος Σύλλογος Δρομέων στο νησί με αμέτρητες δρομικές διοργανώσεις όλα αυτά τα χρόνια τιμήθηκε επίσης με τον κ.. Αβραμάκη Εμμανουήλ να παρίσταται στην εκδήλωση!

Δύο εξέχουσες προσωπικότητες της δρομικής κοινότητας της Κρήτης αλλά ομολογουμένως και της Ελλάδα τιμήθηκαν στην εκδήλωση περνώντας το μήνυμα της άθλησης για υγεία σε όλους!

Ο Βετεράνος Αθλητής του ΟΦΗ και γνωστός δρομικός αναλυτής Αντωνάκης Στέφανος με 65 Μαραθωνίους ανά τον κόσμο αναγνωρίζοντας την προσφορά του τιμήθηκε από το Σύλλογο.

Ο επίσης βετεράνος αθλητής του ΟΥΚρήτης Πακιουφάκης Μηνάς με τους περισσότερους συνεχόμενους τερματισμούς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο επίσης τιμήθηκε στην εκδήλωση!

Ακολούθησε κρασί και χορός με τους δρομείς να κάνουν μια ανάπαυλα από τις δρομικές υποχρεώσεις!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται υγεία και πολλές προσωπικές επιτυχίες για τη νέα δρομική χρονιά!

Οι διοργανωτές τέλος ευχαριστούν όσους υποστήριξαν την εκδήλωση τους.

*Φωτογραφίες: Γιώργος Σπυριδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια