Στίβος

Σε Μαρόκo και Εμιράτα ο Στεφανουδάκης για προετοιμασία

Ξεκινάει η αγωνιστική δράση για τον χρυσό παραολυμπιονίκη μας …

Με προορισμό το Μαρόκο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αναχωρεί την Τετάρτη ο Μανώλης Στεφανουδάκης προκειμένου να λάβει μέρος σε αγώνες προετοιμασίας. Ο Μεσαρίτης παραολυμπιονίκης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην πόλη του Μαρακές τόσο στον ακοντισμό όσο και στην σφαιροβολία, από τις 27 έως 29 Φεβρουαρίου, στο 5th International Para Athletics Meeting Marrakech. Ο πρωταθλητής μας θα συνεχίσει τους αγώνες του στο Ντουμπάι όπου θα αγωνιστεί από τις 7 έως 9 Μαρτίου στο 10th Sharjah 2020 International Para Athletics Meeting.


«Το 2020 είναι μια Παραολυμπιακή χρονιά και οι αγώνες προετοιμασίας μου ξεκινάνε στο Μαρόκο με τη συμμετοχή μου στο 5th International Para Athletics Meeting Marrakech και συνεχίζονται στο Ντουμπάι στο 10th Sharjah 2020 International Para Athletics Meeting. Το επίπεδο των συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Στόχος μας για φέτος είναι μία σωστή και αξιόλογη εμφάνιση στην Παραολυμπιάδα στο Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου και στηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, αεροπορικών εισιτηρίων ή την διαμονή σε ξενοδοχείο», τονίζει ο Μανώλης Στεφανουδάκης και συνεχίζει: «Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα αλλά και τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες».
Τον Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι εταιρίες: ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφάλειαι, SIKA Hellas ABBE, Kαράτζης Α.Ε., Πλαστικά Κρήτης, Μinoan Lines, Ζαρός Α.Ε., ΚΤΕΛ Ηρακλείουι- Λασιθίου, ΖΟΕΤΙΣ Ελλάς Α.Ε., Δερβος- Δημητρακόπουλος Α.Ε., Proactive A.E., Junior Academy- Xερρονάσιος Σχολή και Περιφέρρεια Κρήτης.

Σχόλια