Στίβος

Αργυρό μετάλλιο η Ειρήνη Βασιλείου στο Βαλκανικό

Ατομικό ρεκόρ στα 400μ. από την ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια…

Πολύ καλή παρουσία είχε η χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης το Σάββατο κερδίζοντας μάλιστα τέσσερα μετάλλια εκ των οποίων το ένα από την Ειρήνη Βασιλείου.
Ο αθλητής που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ήταν ο Κώστας Ζήκος στα 60 μ. με επίδοση 6.66 και επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική του κατάσταση.
Η Ειρήνη Βασιλείου απέδειξε φέτος πως με δουλειά και επιμονή είναι δυνατό να έρθει το καλό αποτέλεσμα. Η έμπειρη αθλήτρια, που τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει μεταφέρει την καθημερινότητα της στη Βιέννη,στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης κατάφερε να πετύχει το στόχο της για τη σεζόν, που ήταν μια επίδοση κάτω από τα 53.00 στα 400 μέτρα. Η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη ήταν δεύτερη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με 52.93 επίδοση καλύτερη από το ατομικό της 53.24 από φέτος και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας, πίσω από τις Φανή Χαλκιά (51.68), Μαρία Μπελιμπασάκη (52.27) και Χρυσούλα Γκουντενούδη ( 52.65).
Το ρυθμό της φαίνεται πως αρχίζει και βρίσκει η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 60 μ. εμπ. με 8.20, επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ. Το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο βελτίωσε το Θοδωρής Χρυσανθόπουλος, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 5,40 μέτρα.
Χθες η Ειρήνη Βασιλείου στο μίτινγκ που έγινε στην Κωνσταντινούπολη έκανε 53.18 στα 400μ., δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η πρωταθλήτρια μας που φέτος έχει πετύχει ατομικά ρεκόρ και στα 200 μ. και στα 60 μ., θα επιστρέψει στην Βιέννη για να έρθει στην Ελλάδα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια