Καλή εμφάνιση από την Ειρήνη Βασιλείου στην Οστράβα

Σπορ
Καλή εμφάνιση από την Ειρήνη Βασιλείου στην Οστράβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια ήταν 3η στα 400μ.

Την τρίτη διαδοχική της κούρσα στα 400 μ. έκανε χθες στην Οστράβα η Ειρήνη Βασιλείου. Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια της παρατεταμένης ταχύτητας κατέλαβε την 3η θέση με 53.32, επίδοση πολύ κοντά στο 53.24, που είναι το ατομικό της ρεκόρ από την περασμένη εβδομάδα.

Η κούρσα πήγε γρήγορα με την Τσέχα Λάντα Βόντροβα (Τσεχία) να επικρατεί με 52.25 και την Πατρίτσιο Βίσκιβιτς (Πολωνία) να είναι δεύτερη με 52.65. Η Βασιλείου, η οποία συνεχίζει τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν, θα επιστρέψει στη Βιέννη για τη συνέχει της προετοιμασίας της και να έρθει στην Ελλάδα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΣΕΦ.

Στον ίδιο αγώνα, τον δεύτερο για την σεζόν ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε μεγάλο άλμα. Όπως και στο Μπόχουμ έτσι και στην Οστράβα, ο πρωταθλητής μας κατάφερε να βρει το άλμα πάνω από τα 8,00 μ. και να δείξει πως πλέον αυτές οι επιδόσεις είναι κάτι παραπάνω από ρουτίνα για εκείνον. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ήταν νικητής στο μήκος με 8,04 μ. που αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60μ. εμπόδια βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Η 28χρονη πρωταθλήτρια τερμάτισε δεύτερη σε 8.22, επίδοση καλύτερη από το 8.31, της Κυριακής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News