Ντεμπούτο στα 400 μ. για την Ειρήνη Βασιλείου

Σπορ
Ντεμπούτο στα 400 μ. για την Ειρήνη Βασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια ετοιμάζεται για το μίτινγκ στο Λινζ της Αυστρίας ενώ μετά πάει Οστράβα

Η Ειρήνη Βασιλείου, παρότι επέλεξε να ξεκινήσει νωρίς - χρονικά - τις αγωνιστικές της εμφανίσεις, κατάφερε να αφήσει εξαιρετικά δείγματα για τη συνέχεια.

Δίχως ακόμη να έχει φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που θα ήθελε, η έμπειρη αθλήτρια κατάφερε να βελτιώσει δύο φορές το ρεκόρ της στα 200 μ., με αποκορύφωμα τα 23.73 σε αγώνα στη Βιέννη, και να κάνει γρήγορες κούρσες στα 60 μ. (7.50/7.51).

Πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη της συμμετοχή στα 400 μ. μεθαύριο Σάββατο (25/2) στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Λινζ, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει από νωρίς μια επίδοση κοντά - και γιατί όχι καλύτερη - στο ατομικό της ρεκόρ (53.39). Η Βασιλείου μετά το Λινζ θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της Βιέννης την 1η Φεβρουαρίου και στις 5 του ίδιου μήνα θα είναι στην Οστράβα, δύο διοργανώσεις στις οποίες αναμένεται να είναι ακόμη πιο έτοιμη να κυνηγήσει τις επιδόσεις που επιθυμεί στα 400 μέτρα.

Η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη θα είναι παρούσα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι στο ΣΕΦ στις 28-29/2. Το πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας, με το όριο στα 400 μ. να έχει οριστεί στα 52.90.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News