Παιχνίδια αντοχής στα ενετικά τείχη από την Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου

Σπορ
Παιχνίδια αντοχής στα ενετικά τείχη από την Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας νέος θεσμός που βρήκε θερμή ανταπόκριση από παιδιά και γονείς...

Σε πρωτοποριακές κινήσεις νέου αγωνιστικού ενδιαφέροντος προχωράει η Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου που εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο ένα νέο θεσμό. Τον 1ο αγώνα ανωμάλου δρόμου με την επωνυμία: «Παιχνίδια αντοχής στα ενετικά τείχη»! 

Οι έμπειροι προπονητές της Αθλητικής Ακαδημίας είχαν διαμορφώσει κατάλληλα το πανέμορφο πάρκο στο «Κομμένο Μπεντένι» (Ευκάληπτος), δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές-τριες να τρέξουν και να διασκεδάσουν. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν νέες εμπειρίες, απολαμβάνοντας την αγωνιστική δράση σε ένα όμορφο περιβάλλον!

Η Διοίκηση και οι προπονητές της Αθλητικής Ακαδημίας ευχαριστούν όλους τους αθλητές και τους γονείς για τη συμμετοχή τους αλλά και τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου και τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ.Αναστασάκη Ιωάννη που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την πρώτη διοργάνωση δράσης, άσκησης και ψυχαγωγίας! Πρόκειται για μία διοργάνωση που βρήκε ανταπόκριση από αθλητές-τριες και γονείς και είναι βέβαιο ότι θα επαναληφθεί και στο μέλλον. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News