Σε συνάντηση στίβου στην Αθήνα η Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου

Σπορ
Σε συνάντηση στίβου στην Αθήνα η Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 25μελής αποστολή στους αγώνες ΠΠ Β΄, ΠΚ Β΄ …

Μία σπουδαία εμπειρία θα έχει την ευκαιρία να βιώσει η 25μελής αποστολή της Αθλητικής Ακαδημίας Ηρακλείου που θα συμμετάσχει στη συνάντηση στίβου Παμπαίδων Β΄ και Παγκοσρασίδων Β΄ που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου στην Κυψέλη.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των προπονητών του τμήματος στίβου Χρήστου Λίτσικα, Μανώλη Μαυράκη, Μανώλη Πλουμάκη και Αντώνη Τσατσάκη.

Επίσης, στους αγώνες θα λάβουν μέρος δύο σύλλογοι από τα Ιωάννινα (ΑΓΣΙ – ΔΩΔΩΝΗ ) , ο Ελευθέριος Βενιζέλος , ο Εθνικός Γ.Σ. και ο Ο.Φ.Η.

Η αποστολή της Αθλητικής Ακαδημίας Ηρακλείου θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα , αφού μετά τους αγώνες έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου όπου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν προβολή στο Θόλο του Πλανηταρίου ενώ θα συμμετάσχουν και στο πρόγραμμα επιστήμης και τεχνολογίας του Ιδρύματος!

« Ο στόχος της συνάντησης αυτής είναι να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες σε αγωνιστικό και κοινωνικό επίπεδο. Γιατί μέσω της συμμετοχής τους σε τέτοιους αγώνες οι αθλητές –τριες μπορούν να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος τους , να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους με αποτέλεσμα να μεγιστοποιήσουν και την απόδοση – επίδοση στο αγώνισμα τους», αναφέρει ο υπεύθυνος της αποστολής Αντώνης Τσατσάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News