Στίβος

Πέντε βραβεία για τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου

Σημαντικές διακρίσεις για τον Ημιμαραθώνιο και το Χρώμα run που έχουν αγαπηθεί από αθλητές-τριες και πολίτες...

Ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός μετράει και φέτος αντίστροφα αφού για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί ο φετινός Ημιμαραθώνιος Αρκαλοχωρίου, συγκεντρώνοντας το ενδιαφερομένων χιλιάδων αθλητών- επισκεπτών από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο αγώνας των 10 χλμ. θα ξεκινήσεις στις 8:50 π.μ., των 21,1 χιλ. στις 9:10 π.μ., των 1000μ. στις 9:15 π.μ. και των 5 χιλ. στις 12:00μ.μ.

Εν τω μεταξύ πέντε σημαντικά βραβεία κέρδισε ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου στα Sports Marketing Awards:
•Gold βραβείο - κατηγορία βίντεο (για το βίντεο ο τουρίστας τρέχει στη φιλόξενη Κρήτη)
•Silver βραβείο -κατηγορία αθλητικός τουρισμός για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης
•Silver Βραβείο- κατηγορία use of social media
•Silver βραβείο - κατηγορία alternative sports για το Χρώμα Run
•Bronze βραβείο- κατηγορία Running &live well για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Πιο συγκεκριμένα, δύο χρυσά βραβεία τρία ασημένια κι ένα αργυρό κατέκτησε ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, το Χρώμα run και ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου στην τελετή απονομών των sports Marketing awards που έγινε το βράδυ της Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου σε μια εντυπωσιακή τελετή στο GAZARTE στον Κεραμεικό.

Η κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον Σπύρο Γιαννιώτη αποτελείτο από διάσημους αθλητές όπως , εκπρόσωπους Ομοσπονδιών, εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού , υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαία brands και αθλητικούς συλλόγους, Sports Marketing specialists.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης δήλωσε συμμετοχή σε πέντε κατηγορίες και κέρδισε τα παρακάτω βραβεία.

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Video για τα γνωστά διαφημιστικά σποτ (ο τουρίστας τρέχει στη φιλόξενη Κρήτη ) με συνολικά 2 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κριτήριο τη δημιουργικότητας, την ευρηματικότητας, την πρωτοτυπίας και την αρτιότητας τους.

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Αθλητικός Τουρισμός. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης βραβεύτηκε ως αθλητική εκδήλωση που προσέλκυσε χιλιάδες συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια κωμόπολη , το Αρκαλοχώρι , που κάθε άλλο από τουριστικός προορισμός είναι. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης ξεχώρισε σε επίπεδο σχεδιασμού, δημιουργικότητας, καινοτομίας, απόδοσης και αποτελεσματικότητας.

Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Running & Live Well . Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης διακρίθηκε γιατί κέντρισε το εμπορικό ενδιαφέρον, προσέλκυσε χιλιάδες συμμετέχοντες, ενίσχυσε την τοπική κοινωνία, προώθησε το αθλητικό ιδεώδες , συνέβαλε στην ενίσχυση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, και έλαβε εξαιρετικές κριτικές.

Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία alternative sports για τον αγώνα Χρώμα run , τον μεγαλύτερο αγώνα χρώματος στην Ελλάδα.

Ασημένιο βραβείο στην Κατηγορία Use of social Madia για την σελίδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα στον τομέα του αθλητισμού και του marketing.

Τα βραβεία αυτά αφιερώνονται από το Σύλλογο του Αρκαλοχωρίου σε όλους εκείνους που πίστεψαν το όραμά και στηρίζουν αυτήν την μεγάλη πλέον διοργάνωση. Συγκεκριμένα , τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, τους εκατοντάδες εθελοντές,την Περιφέρεια Κρήτης , το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, τους χορηγούς αλλά και τους κατοίκους περιοχής , δίνοντας ραντεβού για μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση στις 6 Οκτωβρίου 2019 στον επόμενο Ημιμαραθώνιο Κρήτης.


Αξίζει να σημειωθεί πως η παρέα του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου και η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης , δεν είναι ούτε επαγγελματίες στην διοργάνωση αγώνων, ούτε επαγγελματίες του Marketing αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι που δουλεύουν εθελοντικά όλο το χρόνο για να φέρουν εις πέρας αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στα βραβεία που κατέκτησε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια