Νέο τμήμα στο Στάδιο Ελευθερίας ο "Πήγασος", υπό την καθοδήγηση του Θωμά Σμπώκου

Σπορ
Νέο τμήμα στο Στάδιο Ελευθερίας ο "Πήγασος", υπό την καθοδήγηση του Θωμά Σμπώκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παλαίμαχος πρωταθλητής είναι έτοιμος να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και σε καινούργια παιδιά...

Μία νέα χρονιά γεμάτη προκλήσεις ξεκινάει για το αθλητικό σωματείο  "Πήγασος" που δίνει ραντεβού με νέους και παλιούς αθλητές στίβου, πλέον και στο ιστορικό Στάδιο Ελευθερίας. Μάλιστα το νέο αυτό τμήμα  αναλαμβάνει ο παλαίμαχος πρωταθλητής Θωμάς Σμπώκος. Ο προπονητής του Πήγασου έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και είναι έτοιμος να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και σε καινούργια παιδιά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Θωμάς Σμπώκος υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού στίβου αφού έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιάδες ενώ επί σειρά ετών ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας. Από το 2018 ανήκει στο προπονητικό δυναμικό του σωματείο «Πήγασος».

Όπως έγινε γνωστό, το τμήμα Στίβου στο Στάδιο Ελευθερίας θα λειτουργεί Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή (17:00 – 18:00), με ημέρα έναρξης την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00.

Εκτός από τα τμήματα των Ακαδημιών, ο πρώην πρωταθλητής και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα τον στίβο, έχει αναλάβει την λειτουργική προπόνηση και εξεζητημένη κινητικότητα όλων των αγωνιστικών τμημάτων όπου και έχει εξειδικευτεί την τελευταία δεκαετία!

Μαζί με τον Θωμά Σμπώκο, θα είναι και η καταξιωμένη προπονήτρια ρίψεων Κλαίρη Σηφάκη, η οποία έχει αναλάβει το τμήμα ρίψεων του συλλόγου!

Σύμφωνα με την ενημέρωση του σωματείου, όλοι οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων θα είναι ασφαλισμένοι σε όλη την διάρκεια συμμετοχής τους στο τμήμα Στίβου “Πήγασος”. Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 6947995081 ή στο www.pigasosfitness.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News