Δύο χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο για τον Στεφανουδάκη

Σπορ
Δύο χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο για τον Στεφανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρότι χρειάζεται χειρουργείο συνεχίζει με στόχο το Παγκόσμιο και την Παραολυμπιάδα…

Δύο χρυσά μετάλλια πρόσθεσε στη συλλογική του ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μανώλης Στεφανουδάκης που συμμετείχε το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2019..

Ο Μεσαρίτης πρωταθλητής στην σφαιροβολία είχε βολή στα 8,06 μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ενώ χθες το ακόντιο του έφτασε στα 28,81 μ. και βρέθηκε στην κορυφή του βάθρου για άλλη μια φορά. Δίπλα του και σε αυτό το ταξίδι βρισκόταν ο προπονητής του, Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

‘’Άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου έφτασε στο τέλος του με τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτοί οι στόχοι πετυχαίνονται χάρη στους ανρώπους που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν οικονομικά αλλά και ηθικά, στους χορηγούς μου που πιστεύουν σε μένα και είναι αρωγοί στο όνειρο μου αλλά και στην προπονητική μου ομάδα που με πλαισιώνει στην δύσκολη προετοιμασία μου, μιας και τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχω ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη ο οποίος χειροτερεύει με το πέρασμα του χρόνου από τις καταπονήσεις των προπονήσεων.

Δυστυχώς χρειάζομαι άμεσα χειρουργική αποκατάσταση αλλά συνεχίζω συντηρητικά την προετοιμασία μου με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Dubai το Νοεμβρίο αλλά και τους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο το 2020», τόνισε ο Μανώλης Στεφανουδάκης και συνέχισε:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ το ταξίδι του πρωταθλητισμού γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι: Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά.Το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙα με καθώς και τα μέλη των εταιρειών: ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. , ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ όπως και τους δύο νέους μου υποστηρικτές ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣΑ.Ε(Baking & Patisserie)και την Περιφέρεια Κρήτης

που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News