Στίβος

Επιτυχημένη η παρουσία του Καμπαξή στο Παγκόσμιο Ultra Trail

Τερμάτισε 169ος μεταξύ 400ων αθλητών από 55 χώρες του κόσμου…

Στην Κοίμπρα της Πορτογαλίας έτρεξε χθες ο Παντελής Καμπαξής στα πλαίσια του 9ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ultra Trail 44χιλ 2200+ . O πρωταθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και της Νew Βalance εκπροσώπησε την χώρα μας με μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Έτρεξε την απόσταση και τερμάτισε 169ος μεταξύ 400ων αθλητών που βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, προερχόμενοι από 55 χώρες, πραγματοποιώντας χρόνο: 5 ώρες και 7 λεπτά.
Αυτή ήταν η έκτη συμμετοχή του Παντελή Καμπαξή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ,μετά την Ιρλανδία το 2011,την Ουαλία το 2013,την Γαλλία το 2015,την Πορτογαλία το 2016,και την Ιταλία το 2017. Οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο στην υπεραπόσταση και μέλη των 55 Εθνικών ομάδων. Σήμερα Κυριακή ήταν ο λαϊκός αγώνας βουνού με ελεύθερη συμμετοχή για τους υπόλοιπους αθλητές.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης ,τα μέλη και οι αθλητές συγχαίρουν στον Πρωταθλητή τους Παντελή Καμπαξή για την σπουδαία εμφάνισή του. Για μία ακόμη φορά με την αγωνιστική του παρουσία τους έκανε υπερήφανους εκπροσωπώντας επάξια την Κρήτη και την Ελλάδα ,τον προπονητή του κ. Νίκο Κατσίλα και τον Σ.Μ.Κ.
Επίσης ευχαριστούνε την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη και την αθλητική εταιρεία Νew Βalance που τον ντύνει εδώ και πολλά χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια