Βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ ο Φιλιππίδης

Σπορ
Βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ ο Φιλιππίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος αθλητής ξεπέρασε τα 5,61 μ. στο Street Event στο Ίνσμπουρκ και είναι έτοιμος να κυνηγήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα...

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Φιλιππίδης στη διάρκεια του Street Event στο Ίνσμπουρκ. Ο έμπειρος αθλητής ξεπέρασε τα 5,61 μ. βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να κυνηγήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, το οποίο είναι 5,71 μέτρα.

Ο άλτης του του Δημήτρη Κυτέα ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,21 μ.,5,41 μ., 5,51 μ. και 5,61 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 5,66 μέτρα.

Καλή εμφάνιση από την Πόλακ

Λίγες μόλις ημέρες από το 4,41 μ. της Καλλιθέας, η Ελένη Πόλακ κατάφερε να ξεπεράσει και πάλι το ατομικό της ρεκόρ, αυτή τη φορά στο μίτινγκ του Σόποτ.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεπέρασε τα 4,46 μ. και στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,56 μέτρα. Νωρίτερα, η Πόλακ ανέβηκε πάνω από τα τα 4,01 μ., 4,16 μ., 4,26 μ. και 4,3 μέτρα. Η νεαρή αθλήτρια δείχνει πως στους αγώνες που ακολουθούν θα καταφέρει να πετύχει το μεγάλο στόχο της στη σεζόν, που είναι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μεγαλώνει η ομάδα για το Γκέβλε...όριο και η Αλικανιώτη

Τον αγώνα της ζωής της έκανε η Σοφία Αλικανιώτη στη διάρκεια του μίτινγκ βάδην της IAAF στη Λα Κορούνια.

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου τερμάτισε τα 20χλμ. βάδην σε 1ώρα 40.10 και έπιασε το όριο (1.42.10) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέβλε. Η 21χρονη βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 1.43.36 από τις 20 Απριλίου του 2019. Η Αλικανιώτη θα επιστρέψει σε μεγάλη διοργάνωση ύστερα από δύο χρόνια και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου, που δεν κατάφερε να τερματίσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News