Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 32ο Κορακοβούνιο δρόμο

Σπορ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 32ο Κορακοβούνιο δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 12 Μαϊου θα γίνει ο αγώνας που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες…

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες των διοργανωτών για τον 32ο Κορακοβούνιο δρόμο που θα γίνει στις 12 Μαΐου και είναι αφιερωμένος στην μνήμη του φίλου του αθλητισμού Ιωάννη Καμπαξή αλλά από φέτος θα είναι αφιερωμένος και στην μνήμη του ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Ποθητού Βερνάδου.

Δρόμος, τρέξιμο και πεζοπορία περιλαμβάνει ο αγώνας που διοργανώνουν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, ο Ιερός Ναός Αγ.Γεωργίου Κορακοβουνίου και η οικογένεια Ιωάννη Καμπαξη. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης- ΔΟΠΑΦΜΑΗ- η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου,ο Σύλλογος ΑγκαλιάΖΩ, με την τεχνική υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ.

Η συγκέντρωση του αγώνα θα γίνει στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κορακοβουνίου ώρα 09:00 όπου θα γίνουν και οι εγγραφές του αγώνα.

Τα αγωνίσματα που περιλαμβάνει είναι: 500μ. για παιδιά Δημοτικών (Πρώτη-Τρίτη τάξη) εκκίνηση ώρα 10:30. 1000μ για παιδιά Δημοτικών (Τετάρτη-έκτη τάξη) εκκίνηση ώρα 11:00. 4000μ (τρέξιμο και πεζοπορίας) Γυμνασίων -Λυκείων ,Ανδρών Γυναικών κατηγορίες 20-39, 49-49, 50+ 11:30 Λοφούπολη- Κορακοβούνι τερματισμός,Ιερός Ναός Αγ.Γεωργίου.

Στους πρώτους όλων των κατηγοριών θα δοθεί θκύπελλο-μετάλλιο στους 2ους 2ες ,3ους 3ες ανά κατηγορία θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιοκαι σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Επίσης θα γίνει κλήρωση για κάποια δωρεάν δώρα

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ και 3 ευρώ για τους μαθητές (τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στην έρευνα για το μελάνωμα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης cretamarathon.com

Πληροφορίες και στους: Καμπαξής Σπυρίδων(6972016000)[email protected]

Καμπαξής Παντελής (2810263426) [email protected], Σταματάκη Αγάπη 6977872867

Στα πλαίσια του Κορακοβούνιου δρόμου και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου θα γίνουν επίσης: Συναυλία με μουσική ,μπουφές με διάφορα εδέσματα ,κέρασμα στα παιδιά του αγώνα με γλυκίσματα. Οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Θα βραβευθεί το σχολείο με την περισσότερη συμμετοχή μαθητών με αναμνηστικό κύπελλο θα γίνει κλήρωση με δώρα στο τέλος των αγώνων σε όλους τους αγωνιζόμενους.

Θα δοθούν αναμνηστική τεχνική μπλούζα και μετάλλιο σε όλους τους αθλητές-μαθητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News