Στίβος

Τα σουπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ενισχύουν το Παιδικό Χωριό SOS μέσω του Run Greece

Επίσημος χορηγός η κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ που αναλαμβάνει να «υιοθετήσει» ένα σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, για έναν ολόκληρο χρόνο…


Αντίστροφα μετράμε πλέον για την μεγαλύτερη γιορτή του μαζικού αθλητισμού στο Ηράκλειο. Το Run Greece Hράκλειο . Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγοός της πόλης που θα γίνει φέτος με έντονο ανθρωπιστικό πρόσημο . Κι αυτό γιατί η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., η πρώτη κρητική εταιρεία που γίνεται ο επίσημος χορηγός του RUN GREECE Ηράκλειο, αναλαμβάνει στο πλαίσιο της χορηγίας της να «υιοθετήσει» ένα σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Με την κίνηση αυτή, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στοχεύουν στο να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλεται απ’ όλους τους συντελεστές του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, να γίνει γνωστό το έργο του και να ενισχυθεί η δράση του. Ταυτόχρονα όμως, καλύπτοντας η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. όλα τα έξοδα διατροφής μιας οικογένειας για έναν χρόνο, δίνει και μια ουσιαστική λύση σε ένα βασικό ζήτημα καθημερινότητας της τόσο αναγκαίας για την Κρήτη δομής.

Το RUN GREECE Ηράκλειο, είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση μαζικής συμμετοχής που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, σε μικρούς και μεγάλους, σε όλη την οικογένεια. Θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 με την Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. να υποστηρίζει με κάθε διαθέσιμο τρόπο τη δράση που προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ευγενή άμιλλα και τη συνεργασία.
Με γνώμονα άλλωστε το ότι η βελτίωση της ποιότητα ζωής είναι πρωταρχικής σημασίας και μπορεί να επιτευχθεί κυρίως μέσω της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι αρωγός σε πολλά αθλητικά δρώμενα, συλλόγους, ακαδημίες και σωματεία, που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να τον κάνουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους.
Το RUN GREECE Ηράκλειο αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να αλλάξουμε τρόπο ζωής, να αθληθούμε αλλά και να επιλέξουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Γι’ αυτό και τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης προτείνουν πρωτότυπες ιδέες και προϊόντα με στόχο την βελτίωση της καθημερινής μας διατροφής, με μια μεγάλη γκάμα νόστιμων και υγιεινών προϊόντων για όλες τις ώρες!

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα καταστήματα Χαλκιαδάκης:
• Λ. ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 16
• ΛΕΒΗΝΟΥ & ΘΕΡΙΣΣΟΥ
• ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 7
• ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 176, ΓΑΖΙ
• ΜΑΥΣΩΛΟΥ & ΗΡΟΔΟΤΟΥ, Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΣ
• ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ 83
• ΗΡΑΚΛΗ & ΕΜΜ.ΠΑΠΠΑ
• ΙΣΑΥΡΩΝ & ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ
• ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
• ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ

Εγγραφές μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Δήμο Ηρακλείου, στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στο στάδιο Ελευθερίας, ή ηλεκτρονικά στο www.run-greece.gr.


Το πρόγραμμα του RUN GREECE Ηράκλειο

Εκκίνηση και τερματισμός: Παγκρήτιο Στάδιο

• 10.00: Δρόμος 10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών (Από έτος γέννησης 2003 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

• 11.45: Δρόμος Παιδιών 1.100 μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέν. 2007 – 08 - 09).

• 12.00: Δρόμος 5 χλμ. Ανδρών – Γυναικών (Από έτος γέννησης 2006 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια