Στίβος

Επιτυχημένoς ο 6ος αγώνας "στα Μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα"

Μεγάλος νικητής με ρεκόρ διαδρομής ήταν ο Κουρκουρίκης Ιωάννης με χρόνο 2.10.49…

Παρουσία πλήθος κόσμου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή οι αγώνες "Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα" 23χιλ. κ 6,600χιλ. καθώς κ η πεζοπορία 18χιλιομέτρων.


Ο κόσμος σε μια ηλιόλουστη μέρα γέμισε τα μονοπάτια και απόλαυσε τις ομορφιές της φύσης μέσα από ένα ταξίδι στο παρελθόν αγναντεύοντας το μέλλον.
Μεγάλος Νικητής στον αγώνα των 23000μ +1100μ με ρεκόρ διαδρομής ήταν ο Κουρκουρίκης Ιωάννης (Salamon Hellas)) με χρόνο 2.10.49, στην δεύτερη θέση ο Φώτης Ματσίγκος (Arkalos Team) και στην τρίτη θέση ο Πρωτοπαπαδάκης Αντώνης με χρόνο 2,22,21 (Arkalos Team) .Στις γυναίκες η Μάλαι Μαρία Lasportiva Team Greece) με χρόνο 2,29,28 ήταν πρώτη, δεύτερη ήταν η Maria Liliana Saru με χρόνο 2,58,14 (Kourkourikis Team) και τρίτη η Σοφία Κριαρά (ΣΔΥΧ Χανίων) με χρόνο 3,02,34.


Στον αγώνα των 6,600μέτρων +450μ μεγάλος νικητής ήταν ο Παπαδογιανάκης Δημήτρης (Mikro Gym) με χρόνο 45,38 δεύτερος ο Γκιγέρμο Ρίος (Mikro Gym) με χρόνο 51,04 και τρίτος Ρεράκης Γιώργος (Mikro Gym) με χρόνο 54,11.Στις γυναίκες πρώτη η Μπελαδάκη Νίκη (Mikro Gym) με χρόνο 56,10 ,δεύτερη θέση για την Παπαδάκη Αθηνά (Arkalos Team) και χρόν58,33 και τρίτη γυναίκα ήταν η Λία Σαββάκη από το Ρέθυμνο με χρόνο 1,07,14.


Την εκκίνηση έδωσαν από κοινού ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ζαν Ανδρέα Καραντίνη, υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού και ο Αφορδακός Γεώργιος, εμβληματική φυσιογνωμία για την Κρήτη (Μεσογειονίκης, Βαλκανιονίκης δύο φορές, πρώτος Πανελληνιονίκης στον Μαραθώνιο).
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Παντελής Καμπαξής εμπνευστής του αγώνα και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες!

«Αισθανόμαστε δε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά, την Περιφέρεια Κρήτης τον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων τον Δήμο Ηρακλείου την τροχαία Ηρακλείου που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.


Τελος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως, για την παρουσία και την πολύτιμη βοήθειά τους, τις εθελοντικές ομάδες "οι Ατακτοι" κ "Φιλιος ΖΕΥΣ" την Αναπτυξιακή Ηρακλείου το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης την Χιλιεντζάκη Άννα πρόεδρο του ΓΔΑΠ Πεζών τον πολιτιστικό σύλλογο Χαραυγή τα COSMOS SPORT,την ΝΕW BALANCE την CRETAN HOLIDAYS με τα μίνι μπάς που μας διέθεσε για την μεταφορά των αθλητών τα STELLA HOTELS την LEMONAKIS HOME,CERTO PORTA,το βιβλιοπωλείο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ το περιοδικό I RUN τον ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ ,το μεζεδοπωλείο BARAKI και MISTRAL την σχολή χορού ΧΟΡΕΥΕΙΝ τον ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010,τα ενεργειακά κουφώματα MARKAL την ANEK SUPER FAST Την MINOAN LINES ,το κέτερινγκ Ρερεράκη Γιώργος με την παραδοσιακή φασολάδα,τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ,το νερό Σεληνάρι, την FRECH SNACK τις μπανάνες chiquita την cretan bites,το κατάστημα mountainclub τα κρασιά Τιτάκης το ψητοπωλείο Χόβολη,το Lets Wash τα μαγεύματα την ομάδα Heraklion Tricking community τη super Brekfast για ενεργειακές μπάρες ,το UP 92.9 Χορηγός επικοινωνίας καθώς και τους φωτογράφους του αγώνα Λιάκουρη Κωνσταντίνο Νικολιδάκη Γιάννη και Βελεγράκη Γιάννη καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.
Με την ευχή να αποκομίσατε μια όμορφη δρομική εμπειρία, γεμάτοι με μαγικές εικόνες χρώματα και αρώματα να είμαστε όλοι καλά και να ξανανταμώσουμε στο knossosrun 2020!»
Τα επίσημα αποτελέσματα https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=b54dab9548ccef18631eb27585be5d09&c=1&pp=b4d3

Σχόλια