Στον τελικό της Γλασκώβης Παπαχρήστου και Σκαρβέλης

Σπορ
Στον τελικό της Γλασκώβης Παπαχρήστου και Σκαρβέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλό ξεκίνημα για τους Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης…

Μία μόλις προσπάθεια ήταν αρκετή για να σφραγίσει η Βούλα Παπαχρήστου το εισιτήριο για τον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Η Ελληνίδα αθλήτρια που αγωνιζόταν όγδοη, σημείωσε 14.28 μέτρα στην πρώτη της προσπάθεια και πέρασε το όριο των 14.20 μέτρων. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό με ατομικό ρεκόρ τα 14.47 μέτρα είναι έτοιμη για ένα μετάλλιο.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 3 Μαρτίου 12:00 ώρα Ελλάδος. Θυμίζουμε ότι το 2017 στη διοργάνωση του Βελιγραδίου η Βούλα Παπαχρήστου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Νίκος Σκαρβέλης εξασφάλισε την είσοδο του στον τελικό της σφαιροβολίας με εξαιρετική εμφάνιση. Ο πρωταθλητής μας με βολή στα 20.34 στην 2η προσπάθεια του, που αποτελεί και φετινό ρεκόρ, πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Eκτός τελικού ο Σκαρβέλης 

Εκτός τελικού στα 1500 μέτρα έμεινε ο Ανδρέας Δημητράκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Ο Έλληνας αθλητής που ήταν ο τελευταίος χρονικά της ελληνικής αποστολής που προκρίθηκε τερμάτισε στην όγδοη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς και έμεινε εκτός τελικού.

Ο Δημητράκης με 3:50.94 (3:44.92 το φετινό του ρεκόρ) είχε τον 22ο καλύτερο χρόνο. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 3 Μαρτίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News