Ειρήνη Βασιλείου: Τα όνειρα φτάνουν και στο Τόκιο...

Σπορ
Ειρήνη Βασιλείου: Τα όνειρα φτάνουν και στο Τόκιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρητικιά πρωταθλήτρια του στίβου μίλησε για όλα στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV...

Η Ειρήνη Βασιλείου έχει μάθει να κυνηγάει τα όνειρά της και τις περισσότερες φορές να τα κάνει πραγματικότητα. Ένας από τους στόχους που είχε βάλει ήταν και η παρουσία της σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Και όπως καταλαβαίνετε δε θα μπορούσε να μείνει για πολύ...απλά ένας στόχος.

Με εμφατικό τρόπο και ατομικό ρεκόρ η ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια έπιασε το περασμένο Σάββατο στο ΣΕΦ το όριο και πήρε την πρόκριση για την διοργάνωση που θα γίνει τον προσεχή Μάρτιο στη Γλασκώβη της Σκωτίας. Η Ειρήνη βρέθηκε χθεςστην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" όπου δεν έκρυψε τη μεγάλη της χαρά για τη νέα αυτή επιτυχία. "Πραγματικά είχα βάλει στόχο να πιάσω το όριο και να πάω στο ευρωπαϊκό και είμαι χαρούμενη που το πέτυχα. Παράλληλα έκανα και ατομικό ρεκόρ αλλά σύμφωνα με τους χρόνους που έχω στις προπονήσεις αισιοδοξώ πως μπορώ να φτάσω και παραπάνω", είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολιασε και τον τελικό όπου πήγε χωρίς άγχος αλλά και με ένα απρόοπτο πρόβλημα. "Ήθελα να κάνω κάτι καλύτερο στον τελικό, ακόμα καλύτερο χρόνο. Και φυσικά ήθελα να πάρω και την πρώτη θέση. Ωστόσο αγωνίστηκα με έναν έντονο πόνο στο στομάχι που με επηρέασε. 

                                         "Η Ολυμπιάδα να περιμένει"

Προς το τέλος της συζήτησης και αφού τόνισε πως στο ΣΕΦ της έλειψε η παρουσία της αδελφής της Άννας ("όταν είναι η Άννα στους αγώνες πάντα πάω καλύτερα") η Ειρήνη μίλησε και για τη 2η Ολυμπιάδα που φιλοξενεί να πάει στην καριέρα της. "Προσπαθώ να κάνω καλή ζωή, καλή διατροφή για να κάνω αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια. Ο σύντροφος μου και η οικογένειά μου με στήριξαν στα δύσκολα, είχα φτάσει λόγω του σοβαρού τραυματισμού μου κοντά στην απόφαση να σταματήσω. Θέλω και αισιοδοξώ να καταφέρω να πάω του χρόνου στο Τόκιο αλλά μέσα στο 2019 προηγούνται άλλοι αγώνες και βέβαια υπάρχει και η Ντόχα"...

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της πρωταθλήτριας του στίβου στην ΚΡΗΤΗ TV...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News