Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές η Μαρία Μπελιμπασάκη

Αθλητισμός
Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές η Μαρία Μπελιμπασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεκδικεί θέση στο Δήμο Σητείας με τον Νίκο Καραμανωλάκη…

Υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι η Μαρία Μπελιμπασάκη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σητείας Νίκο Καραμανωλάκη. Η πρωταθλήτρια μας που αγαπάει τον τόπο της και το δηλώνει με κάθε ευκαιρία, θέτει τον εαυτό της στον πολιτικό στίβο και την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να προσφέρει όπως και όσο μπορεί για την προβολή και ανάπτυξη της Σητείας. Η Μπελιμπασάκη γνωστοποίησε την πρόθεση της μέσω μία ανακοίνωσης στην οποία εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την απόφαση και καλεί τους συμπολίτες της να την στηρίξουν.

Αναλυτικά η δήλωση της: 

«Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Θα αποφύγω τις ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι με γνωρίζετε από την χρόνια παρουσία μου στο αθλητικό στερέωμα εκπροσωπώντας τη χώρα μου και κυρίως το νησί μου και την πόλη μου, με μεγάλη υπερηφάνεια. Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην ανάγκη των καιρών για το Δήμο μας και να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τις ερχόμενες εκλογές. Η απόφαση μου αυτή ήρθε έπειτα από την τιμητική πρόταση του υποψηφίου δημάρχου κ. Νικόλαου Καραμανωλάκη, ώστε να δώσουμε ένα αγώνα από κοινού για την καλυτέρευση του τόπου μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών, προβολής και συμφερόντων. Είναι χώρος σκληρής δουλειάς, δημιουργικής δράσης αλλά και αδιάκοπης προσπάθειας, χαρακτηριστικά που μου έχει κληρονομήσει ο πρωταθλητισμός. Θεωρώ όμως πως πάνω από όλα είναι χώρος προσφοράς. Προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μου, προς τον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ, χώρος για πραγματικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων.

Όλοι γνωρίζουμε πως η Σητεία μια πόλη με τόσο μεγάλη ιστορία και παρελθόν, δυστυχώς παραμένει στάσιμη, δεν εξελίσσεται όπως γειτονικές πόλεις και καλείται να λύσει σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τον Σητειακό λαό εδώ και χρόνια. Για αυτό οφείλουμε στον εαυτό μας αλλά πάνω από όλα στον τόπο, να σκεφτούμε χωρίς μεροληψίες και να αποτινάξουμε από την πλάτη μας νιτερέσα του παρελθόντος.

Πιστεύω ακράδαντα λοιπόν, πως ο κ. Καραμανωλάκης είναι ο άνθρωπος - κλειδί που θα φέρει την αλλαγή στην Σητεία μέσα από τον τερματισμό και παραγκωνισμό του στείρου κομματισμού. Γιατί το καλό ενός τόπου δεν έχει παρατάξεις και χρώματα. Έχει ανθρώπους που ενδιαφέρονται και πονάνε την πόλη που γεννήθηκαν. Ανθρώπους που δεν κωλύονται να ακολουθήσουν δύσβατους δρόμους, μακριά από λαϊκισμούς, θεατρινισμούς και το δήθεν ενδιαφέρον για τα κοινά της πόλης.

Υποχρέωση μου ως πολίτης του δήμου μας είναι να συμβάλλω στα μέγιστα και σας καλώ να με στηρίξετε με ψήφο εμπιστοσύνης στο πλευρό του κ. Καραμανωλάκη για να οδεύσουμε ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Με εκτίμηση

Μπελιμπασάκη Μαρία»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News