default-image

Πήραν μεταγραφή από τη ΓΕΗ οι αδελφές Βασιλείου

Σπορ
Πήραν μεταγραφή από τη ΓΕΗ οι αδελφές Βασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγή σελίδας για τις πρωταθλήτριες μας που θα ανήκουν πλέον στην ΑΕ Μεσογείων…

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο σωματείο της ΓΕΗ η Ειρήνη και Άννα Βασιλείου αλλάζουν σωματείο αφού πλέον θα αγωνίζονται με τα χρώματα της Αθλητικής Ένωσης Μεσογείων.

Οι πρωταθλήτριες μας έκλεισαν σε αυτή τη φάση της πορείας τους τον κύκλο τους στο σωματείο του Ηρακλείου επιλέγοντας να συνεχίσουν να αγωνίζονται με άλλο σύλλογο. Η Ειρήνη και η Άννα συνεχίζουν την προετοιμασία τους σε εντατικούς ρυθμούς στο Παγκρήτιο Στάδιο ενώ τον Ιανουάριο θα μεταβούν στο Βελιγράδι για ένα διάστημα προετοιμασίας με στόχο την αγωνιστική δράση στον κλειστό στίβο.

Οι εν λόγω μεταγραφές δεν είναι βέβαια οι μόνες αφού αρκετοί πρωταθλητές μας επέλεξαν να αλλάξουν συλλόγους ενισχύοντας την προσπάθεια τους στα νέα πρωταθλήματα. Για παράδειγμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου από την ΑΕΚ πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Καλλιστος. Με νέο σωματείο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, που άφησε την γενέτειρα του, τα Γρεβενά, για τον ΓΣ Κηφισιάς.Στον ΑΟ Ηφαιστεία θα συνεχίσει ο Κώστας Δουβαλίδης (110 μ. εμπ.), που μετά από χρόνια άφησε τον ΣΚΑ Δράμας.

Οι επιλογές των αθλητών που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους έχουν να κάνουν τόσο με τις προσδοκίες των σωματείων που τους επιλέγουν όσο και με τις παροχές που τους εξασφαλίζονται για την αρτιότερη προετοιμασία τους. Αυτό δε σημαίνει κατ΄ ανάγκη ότι αλλάζουν προπονητή ή χώρο προπόνησης... 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News