Σπουδαία εμφάνιση από τον Σταμάτη Παπαδάκη στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Σπορ
Σπουδαία εμφάνιση από τον Σταμάτη Παπαδάκη στον Μαραθώνιο της Αθήνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν πρώτος κρητικός αθλητής με χρόνο 2.38.27 με τους Μανόλη Σηφάκη (2.41.18) και Νικηφόρο Τζιώτη (2.51.35) να τον ακολουθούν...

Εξαιρετική εμφάνιση για μία ακόμη χρονιά πραγματοποίησε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο 44χρόνος αθλητής του ΟΦΗ Σταμάτης Παπαδάκης η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε με μια νέα ατομική επίδοση και ένα καλό πλασάρισμα στην γενική κατάταξη τερματίζοντας τα 42.2 χιλιόμετρα της κλασικής διαδρομής σε χρόνο 2 ώρες 38 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα.

Παρά τις κακές -για τη διεξαγωγή του αθλήματος- καιρικές συνθήκες, με ιδιαίτερα υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και ποσοστό υγρασίας το οποίο πλησίαζε το 90%, κατάφερε να κατακτήσει την 19η θέση σε σύνολο 15.279 αθλητών οι οποίοι τερμάτισαν τον αγώνα.

Ταυτόχρονα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου στο οποίο αγωνίστηκε εκπροσωπώντας τον ΟΦΗ κατέλαβε την 11η θέση. Επίσης ήταν ο πρώτος από τους περίπου 500 κρητικούς αθλητές που έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο.

Την πρώτη τριάδα των κρητικών αθλητών συμπλήρωσαν ο Μανόλης Σηφάκης (ΟΦΗ) με χρόνο 2. 41' 18'' και Νικηφορος Τζιώτης (ΟΦΗ) με 2. 51' 35''.

Ο Σταμάτης Παπαδάκης είναι εκπαιδευτικός Πληροφορικής και Διευθυντής στο 5ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου. Επίσης είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής – με ερευνητικό αντικείμενο τη φορητή μάθηση- παρέχοντας και εκπαιδευτικό έργο ως Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News