default-image

Έτοιμος για νέες διακρίσεις ο Στεφανουδάκης ενόψει του Ευρωπαϊκού  

Αθλητισμός
Έτοιμος για νέες διακρίσεις ο Στεφανουδάκης ενόψει του Ευρωπαϊκού  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά ο Μανόλης Στεφανουδάκης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΑμεΑ στίβου, το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 20 Αυγούστου στο Βερολίνο.

Ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης αναχωρεί το Σάββατο 18/8 για τη Γερμανία, ενώ θα μπει στη μάχη του Ευρωπαϊκού την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 11π.μ. αγωνιζόμενος στον ακοντισμό με στόχο άλλη μία διάκριση.

Ο Στεφανουδάκης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό εδώ και αρκετό καιρό, όμως ελπίζει να κάνει υπερήφανη την Ελλάδα και σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο τόνισε: «Όλο το χρόνο προετοιμαζόμαστε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας η οποία είναι η τελευταία και μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς. Το 2018 συμμετείχαμε σε αγώνες στο Ντουμπάι, στο Μαρόκο, στην Κίνα, στο Παρίσι και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ στην Αθήνα. Σε όλες τις παραπάνω διοργανώσεις κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο είχαμε την ατυχία ενός τραυματισμού στον αγώνα του Μαρόκου, ο οποίος με ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα. Με το προπονητικό team διατηρούμε ένα λειτουργικό επίπεδο και ευελπιστούμε σε μια καλή παρουσία στο Βερολίνο. Για μια ακόμα φορά, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και στην παρούσα μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα αλλά και τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

 Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας».

Παράλληλα ο Μανόλης Στεφανουδάκης ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που είναι στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News