Φωτογραφήθηκαν και αναχώρησαν για Βερολίνο οι διεθνείς του στίβου

Σπορ
Φωτογραφήθηκαν και αναχώρησαν για Βερολίνο οι διεθνείς του στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμοι να μπουν τη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών που ξεκινά αύριο στο Βερολίνο είναι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες του στίβου.

Το Σάββατο το απόγευμα οι διεθνείς μας φωτογραφήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και σήμερα το πρωί ήδη το πρώτο γκρουπ έχει αναχωρήσει για το Βερολίνο στο οποίο μετείχαν οι  Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου, Σκαρβέλης, Αναστασάκης, Μουρτά, Πόλακ, Παπαχρήστου, Υφαντίδου, Μπανιώτης, Ειρήνη Βασιλείου, Αννα Βασιλείου, Τσάκωνας, Νυφαντόπουλος, Σπανουδακη, Σκαρβέλη.

Αύριο Δευτέρα θα αναχωρήσουν και οι υπόλοιποι αθλητές μας.

Ο ΣΕΓΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα παρασκήνια από τη χθεσινή φωτογράφιση των διεθνών μας, όπου το κέφι και τα πειράγματα κυριάρχησαν. Παράλληλα οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μίλησαν για τους στόχους τους. Δείτε τι είπαν οι εκπρόσωποι της Κρήτης:

 

Λυκούργος Τσάκωνας: "Είμαι σε καλή κατάσταση και η προετοιμασία μου πήγε καλά. Θέλω να κοιτάζω την κάθε κούρσα ξεχωριστά και ελπίζω να φθάσω μακριά. Το επίπεδο είναι υψηλό στα 200 μ. και δεν είναι μόνο 2-3 ονόματα που ξεχωρίζουν, αλλά αρκετοί που είναι ικανοί να διεκδικήσουν κάτι καλό . Ευελπιστώ σε μια καλή παρουσία"

 

Μαρία Μπελιμπασάκη:  "Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη για την διοργάνωση στο Βερολίνο. Είμαι ήδη στον ημιτελικό των 400 μ και βασικός μου στόχος είναι να περάσω στον τελικό, όπου όλα πλέον θα είναι ανοικτά. Εκεί θα δούμε τι θα γίνει. Έχω μάθει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ακόμη και απέναντι σε καλύτερες αθλήτριες πάντα παλεύω για το καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι να κυνηγήσω μια θέση ψηλά στην κατάταξη".

 

Μιχάλης Αναστασάκης: "Οι τελευταίοι αγώνες, αλλά και η προετοιμασία έδειξαν πως είμαι καλά. Σίγουρα θέλω να πάω να κάνω έναν καλό προκριματικό και να πάρω την πρόκριση για τον τελικό. Φυσικά είναι κίνητρο για μένα να προσπαθήσω να επαναλάβω την πολύ καλή παρουσία του Άμστερνταμ (ήταν 4ος)"

 

Ειρήνη Βασιλείου: "Ηταν περίεργη χρονιά με προβλήματα που με κράτησαν πίσω. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και στη σκυτάλη"

 Αννα Βασιλείου: "Θα επιδιώξουμε μια καλή παρουσία με την ομάδα 4Χ400 μ., η οποία έχει προοπτικές"

 

Γιάννης Νυφαντόπουλος: "Πρώτη συμμετοχή, αρκετή αισιοδοξία. Στα 100 μ. θα επιδιώξω να προσεγγίσω το ρεκόρ μου. Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, ωστόσο θεωρώ πως μπορώ να περάσω στον ημιτελικό. Η σκυτάλη είναι δυνατή και ευελπιστώ πως θα καταφέρουμε να είμαστε τουλάχιστον στην 12άδα".

Δείτε το βίντεο με το παρασκήνιο της φωτογράφισης: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News