default-image

Χάνει το Πανελλήνιο η Ειρήνη Βασιλείου λόγω τραυματισμού

Αθλητισμός
Χάνει το Πανελλήνιο η Ειρήνη Βασιλείου λόγω τραυματισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφασή της να μην αγωνιστεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου ανδρών-γυναικών που είναι προγραμματισμένο για το σαββατοκύριακο 14-15 Ιουλίου στην Πάτρα γνωστοποίησε η Ειρήνη Βασιλείου μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στο facebook.

Η πρωταθλήτρια της ΓΕΗ ταλαιπωρείται από τραυματισμό εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει κι έτσι αποσύρει τη συμμετοχή της από το Πανελλήνιο, ενώ όλα δείχνουν ότι δε θα αγωνιστεί καθόλου στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Το μήνυμά της στο facebook  αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ενημερώσω τους ανθρώπους που με στηρίζουν ότι από το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν Ιουνίου, με ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν με έχει αφήσει ως τώρα να τρέξω ελεύθερα. Παρόλο που η θέληση μου για συμμετοχή σε αγώνες με έκανε να το παραβλέπω όλο αυτό το διάστημα, οι ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκα δεν μου αφήνουν περιθώρια από το να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα αποθεραπείας και να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Δυστυχώς δε θα μπορέσω να στηρίξω το σωματείο μου, Γ.Ε. Ηρακλείου, αλλά προέχει η υγεία μου. Η πορεία της αποθεραπείας μου θα δείξει αν είμαι σε θέση να πάρω μέρος σε άλλους αγώνες τη φετινή σεζόν.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News