Με γιορτή έκλεισε η επιτυχημένη χρονιά της Αθλητικής Ακαδημίας Ηρακλείου

Σπορ
Με γιορτή έκλεισε η επιτυχημένη χρονιά της Αθλητικής Ακαδημίας Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τη νεοσύσταστη Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου αφού δεκάδες παιδιά που αποτελούν μέλη της, συμμετείχαν στη γιορτή που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο λαμβάνοντας μέρος σε διάφορα αγωνίσματα και απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές άθλησης και διασκέδασης.

«Το Σάββατο που μας πέρασε έγινε η τελική μας γιορτή στο Παγκρήτιο Στάδιο με τη συμμετοχή των μικρών και μεγάλων αθλητών μας τόσο σε ατομικά αγωνίσματα όσο και σε διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια. Παιδιά, γονείς και προπονητές κλείσαμε παρέα αυτή την πρώτη μας χρονιά στα αθλητικά δρώμενα του Ηρακλείου. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν προπονητές και Δ.Σ. της Αθλητικής Ακαδημίας είναι να ευχαριστήσουμε από καρδιάς γονείς και παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή μας την προσπάθεια και έκαναν αυτή την πρώτης μας χρονιά να κυλήσει τόσο πετυχημένα αλλά πάνω απ΄ όλα τη γέμισαν χαμόγελα! Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους παλιούς μας αθλητές για τη συμμετοχή και τη βοήθεια τους όχι μόνο στη γιορτή μας αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Αναστασία, Νίκο, Γιώργο, Ευθύμη… ευχαριστούμε πολύ!», αναφέρει ο Χρήστος Λίτσικας.

Υπενθυμίζουμε ότι το προπονητικό επιτελείο της Αθλητικής Ακαδημίας Ηρακλείου αποτελούν έμπειροι και καταρτισμένοι προπονητές του κλασικού αθλητισμού με πολύχρονη θητεία στο χώρο. Εκτός από τον Χρήστο Λίτσικα στην επιτυχημένη ομάδα της Αθλητικής Ακαδημίας ανήκουν και οι: Αντώνης Τσατσάκης , Μανώλης Μαυράκης και Μανώλης Πλουμάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News